JTP Media

35-vuotias Helsinkiläinen jokapaikanhöylä!

Valokuvaajana, haluan näyttää asioita, joita ei normaalisti huomaa ohimenevässä tilanteessa, katoavat voimakkaat hetket kesken vauhdikkaan toiminnan, ilmeet, tunnetilat ja korvaamattomat muistot. ​Olen ennakkoluuloton ja rohkea ihminen, enkä pelkää lähteä mihinkään tilanteeseen kamerani kanssa! Vahvuuksiani ovat monipuolisuus. muuntautumiskyky, yksilöllisyys ja kuvankäsittelymahdollisuudet. Tuotteenani ovat mm. studiokuvaus, tapahtumakuvaus, lokaatiokuvaus, dokumentaarinenkuvaus, mainoskuvaus, videokuvaus, äänitallennus, editointi, videoeditointi, opetus ja konsultointi, journalistiset palvelut, kirjoittaminen, graafinen suunnittelu, graafikon työt, media-alan työt, mediatuotanto ja kuvankäsittely asiakkaan toiveiden ja persoonallisuuden mukaisesti!

Helsingin alue

Hääkuvaus

JTP Media

Vuolukiventie 11 H 15
00710 Helsinki

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Tarjoan aivan kaikkia valokuva-, ja videokuvapalveluita. Teen tätä täyspäiväisesti ja etsin jatkuvasti lisää alan töitä.

Missä?

Alueenani on pääsääntöisesti pääkaupunkiseutu mutta tarvittaessa koko maailma. Pystyn olemaan poissa kotoa tarvittaessa pitempäänkin.

Mikä on parasta?

Palveluni paras aspekti on kuvanlaatu ja luotettavuus. Myös monipuolisuuteni ja luovuuteni tekevät tuotteestani houkuttelevan.

Meidän tyyli

Kaunis, laadukas, nopea, luotettava ja rehellinen

Vinkki!

Antakaa riittävästi aikaa kuvaajalle!