Hääkuvaaja Jouni Törmänen - Hääkuvaus - Helsinki ja Uusimaa

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääkuvaaja Jouni Törmänen

Yli 200 hääkuvausta

Hääkuvaaja Helsinki. Ammattivalokuvausta yli 10 vuotta. Olen erikoistunut hääkuvauksiin ja juhlatilaisuuksien kuvauksiin. Valokuvaaja Jouni Törmänen, Helsinki.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Hääkuvaus 10 h - Häävalmistelujen kuvaus, hääpotretit, vihkikuvaus ja hääjuhlan kuvaus. Hääkuvaus 8 h - Hääpotretit, vihkikuvaus ja hääjuhlan kuvaus. Hääkuvaus 2-3 h - Hääpotretit, vihkikuvaus, alkumaljat kuvaus, perhekuvia. Hääkuvaus 1-2 h - Hääpotretit miljöössä.

Missä?

Teen hääkuvauksia Uudenmaan alueella ja myös koko Suomen alueella. Hääkuvaus ulkomailla esim. Italia, Espanja, Ranska, Kreikka...

Mikä on parasta?

Sanna & Ilkka "Erittäin suuret kiitokset laadukkaasta hääkuvauksesta ja ammattimaisesta toiminnasta hääpäivänämme". Ellen & Myrsky "Halusimme häistämme aitoja tilannekuvia. Jo kuvaajan portfoliosta tiesimme, että olemme löytäneet meille oikean kuvaajan. Kuvaaja oli todella ammattimainen ja kuvasi kaiken toiveidemme mukaan. Kuvauksen hintakin oli kohdallaan. Voimme ehdottomasti suositella". Päivi & Pekka "Tapaaminen ja suunnittelukerta oli hyvä lisä palveluun. Rentotunnelma molemmilla kerroilla. Kuvat laadukkaita ja kauniita. Hinta-laatusuhde kohdallaan". Hanne & Yono "Kiitos upeista kuvista! Olemme tyytyväisiä työsi jälkeen. Suurkiitos! Kuvissa on upeat värit. Kiitos vielä, että ikuistit tärkeän päivämme". Anne & Arto "Olemme katsoneet kuvat ja ne ovat kyllä todella kauniita ja taitavasti otettuja! Tunnelma ja myös meidän kokemamme tunteet välittyvät hienosti kuvista. Miljöö ja erilaiset tilanteet ovat kauniisti esillä. Erityiskiitos myös siitä, että otit huomioon morsiamen toivomuksen kasvojen tietystä kuvakulmasta! Kiitos kun olit hääkuvaajanamme, valintamme osui kyllä täysin nappiin! Lämpimin terveisin". Melisssa & Eeli "Kiitokset kuvista, niistähän tuli loistavia".

Meidän tyyli

Dokumentaarinen kuvaus, tyylikkäät valoisat kuvat, taiteellinen ja aitotunnelma.