Jouni Törmänen

Kuva Jouni Törmänen

Yli 150 hääkuvausta. Ammattivalokuvausta 17 vuotta. Dokumentaarinen hääkuvaus. Hääkuvaaja Helsinki ja Porvoo. Valokuvaaja Jouni Törmänen, Helsinki.

Helsingin alue

Hääkuvaus

Kysymykset & vastaukset

Dokumentaarinen hääkuvaus. Häävalmistelujen kuvaus. Potrettikuvaus miljöössä. Vihkitilaisuuden kuvaus. Hääjuhlan kuvaus. Olen kuvaaja, joka saa kuvauskohteeni rentoutumaan. Kotisivultani www.jounitormanen.com löytyy aitoja ja rentoja tilannekuvia potreteista, vihkimisestä ja hääjuhlasta sekä kuvia, joista tunne välittyy. Kerron mielelläni ohjeita potrettikuvauksessa. Ystävällinen ja ammattitaitoinen kuvauspalvelu. Käytän hääjuhlan kuvauksissa kameraa, joka tuottaa upean tunnelmalliset kuvat ilman häiritseviä salamalaitteita.

Teen hääkuvauksia pääasiassa Uudenmaan alueella ja tarvittaessa koko Suomen alueella ja ulkomailla.

"Hääkuvaus oli tismalleen mitä halusimme! Kuvaajan kanssa oli helppo jutella toiveistamme. Kuvauspaikat löytyivät yhteisesti paikan päällä katsoen. Kuvauksen jälkeen kuvat tulivat nopeasti käyttöömme. Ammattitaitoinen kuvaaja!" Annika. "Kiitos hyvistä hääkuvista. Kuvia katsellessa niistä välittyi tunnelma, jonka me paikalla olleet koimme. Tilaisuus oli pienimuotoinen ja lämminhenkinen, jonka voimme aistia ja muistella myöhemminkin kuvia katsellessa. Kuvista voi nähdä sen välittömyyden, jonka koimme juhlapäivänä. Ystävällisin terveisin." Kirsi. "Kuvaaja hoiti onnistuneesti hääkuvauksen ja ammattitaidolla. Kuvat olivat mahtavat ja voin suositella suuresti muillekin". Iiro ja Petra. "Tapaaminen ja suunnittelukerta oli hyvä lisä palveluun. Rentotunnelma molemmilla kerroilla. Kuvat laadukkaita ja kauniita. Hinta-laatusuhde kohdallaan". Päivi ja Pekka "Kiitos ihanista hääkuvista ja ystävällisestä palvelusta". Sari ja Matti