Hääkuvaaja Jouni Törmänen

Yli 200 hääkuvausta

Kuva Jouni Törmänen

Hääkuvaaja Helsinki. Ammattivalokuvausta yli 10 vuotta. Olen erikoistunut hääkuvauksiin ja juhlatilaisuuksien kuvauksiin. Valokuvaaja Jouni Törmänen, Helsinki.

Helsingin alue

Hääkuvaus

Hääkuvaaja Jouni Törmänen

Laivastokatu 12
00160 Helsinki

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Hääkuvaus 10 h Häävalmistelujen kuvaus, hääpotretit miljöössä, vihkikuvaus ja hääjuhlan kuvaus. Kuvia 400-500. Kuvauksen hinta 1800 €. Hääkuvaus 8 h Hääpotretit miljöössä, vihkikuvaus ja hääjuhlan kuvaus. Kuvia 300-400. Kuvauksen hinta 1500 €. Hääkuvaus 2-3 h Hääpotretit miljöössä, vihkikuvaus, alkumaljat kuvaus, perhekuvia. Kuvia 100-150. Kuvauksen hinta 750 €. Hääkuvaus 1-2 h Hääpotretit miljöössä. Kuvia 50-100. Kuvauksen hinta 500 €. Kuvauksiin sisältyy: Kuvaussuunnittelu, tapaaminen ennen hääkuvausta, kuvat vapaasti omaan käyttöön, nettigalleria 12 kuukautta, kuvat valmistuvat 1-2 viikon sisällä kuvauksesta, varausmaksu 10 % kuvaushinnasta, varausmaksu hyvitetään loppulaskussa, loppulasku maksetaan hääkuvauksen jälkeen ennen kuvien lähetystä, kuvauksen hinta sisältää kaikki kulut, matkakulut sisältyy hintaan Uudenmaan alueella.

Missä?

Teen hääkuvauksia Uudenmaan alueella ja myös koko Suomen alueella. Hääkuvaus ulkomailla esim. Italia, Espanja, Ranska, Kreikka...

Mikä on parasta?

Sanna & Ilkka "Erittäin suuret kiitokset laadukkaasta hääkuvauksesta ja ammattimaisesta toiminnasta hääpäivänämme". Ellen & Myrsky "Halusimme häistämme aitoja tilannekuvia. Jo kuvaajan portfoliosta tiesimme, että olemme löytäneet meille oikean kuvaajan. Kuvaaja oli todella ammattimainen ja kuvasi kaiken toiveidemme mukaan. Kuvauksen hintakin oli kohdallaan. Voimme ehdottomasti suositella". Päivi & Pekka "Tapaaminen ja suunnittelukerta oli hyvä lisä palveluun. Rentotunnelma molemmilla kerroilla. Kuvat laadukkaita ja kauniita. Hinta-laatusuhde kohdallaan". Hanne & Yono "Kiitos upeista kuvista! Olemme tyytyväisiä työsi jälkeen. Suurkiitos! Kuvissa on upeat värit. Kiitos vielä, että ikuistit tärkeän päivämme". Anne & Arto "Olemme katsoneet kuvat ja ne ovat kyllä todella kauniita ja taitavasti otettuja! Tunnelma ja myös meidän kokemamme tunteet välittyvät hienosti kuvista. Miljöö ja erilaiset tilanteet ovat kauniisti esillä. Erityiskiitos myös siitä, että otit huomioon morsiamen toivomuksen kasvojen tietystä kuvakulmasta! Kiitos kun olit hääkuvaajanamme, valintamme osui kyllä täysin nappiin! Lämpimin terveisin". Melisssa & Eeli "Kiitokset kuvista, niistähän tuli loistavia".

Meidän tyyli

Dokumentaarinen kuvaus, tyylikkäät valoisat kuvat, taiteellinen ja aitotunnelma.