Jani Lappalainen Photography

Tarkkaileva tarinankertoja palveluksessasi!

Kuva Jani Lappalainen

Tarkkaileva tarinankertoja, kirkossa hiljaa hiipivä ninja, kuin kuka tahansa juhlakansalainen. Ystävällinen ja ammattilaisen rauhallisuudella varustettu hääkuvaaja Herttoniemestä palveluksessasi!

Kaikkialla Suomessa

Hääkuvaus

KonseptiKeidas Oy

Laivalahdenkaari 15 B 24
00810 Helsinki

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Tarjoan hääkuvauspalveluita ympäri vuoden. Hääkuvauspaketti räätälöidään juuri tarpeidesi mukaan ja se voi olla mitä tahansa pelkistä hääpotreteista aina koko päivän dokumentaariseen hääkuvaukseen sisältäen aamun valmistelut, first look-kuvat, potretit etukäteen suunnitelluissa kuvauslokaatioissa ja vihkimisen sekä hääjuhlan dokumentaarisen kuvauksen.

Missä?

Toimin Helsingin Herttoniemestä käsin, mutta tulen mielelläni kuvaamaan häitäsi minne tahansa Suomessa tai ulkomailla.

Mikä on parasta?

Paras palvelukokonaisuus toki on hääkuvaus, jossa olen käytettävissä aamusta iltaan, jolloin pääsen ikuistamaan koko hääpäiväsi tarinan alusta loppuun. Kuitenkin hääkuvauspalveluissani koen parhaaksi puoleksi asiakaslähtöisyyden, minulle on tärkeää tutustua teihin hyvissä ajoin ennen itse kuvauspäivää ja että pääsemme yhdessä suunnittelemaan hääkuvauksen tismalleen toiveitanne palvelevaksi. Näin kuvien kertoma tarina on myös teidän näköinen.

Meidän tyyli

Palvelujani kuvailisin helposti lähestyttäviksi, ihmislähtöisiksi ja rennon ammattimaisiksi. Kuvissa tyylini on dokumentaarisen luonnollinen, todentuntuinen, voimakkaan värikäs ja sopivasti huumorilla höystetty.

Vinkki!

Häiden suunnittelussa on ennen kaikkea kyse teidän tärkeästä päivästä. Juhlan tulisi näyttää ja tuntua sellaiselta missä te viihdytte ja rentoudutte, silloin teidän vieraannekin nauttivat päivästä parhaiten.