Anna Loistaa Jalokivistudio

Anna Loistaa!

Kuva Pasi Järvenpää

Anna Loistaa -jalokivistudio luo tunnelmallisia koruja kipinällä Anna Loistaa asennetta. Ainutlaatuinen tyyli, rohkeus ja laatu yhdistyvät koruissamme. Tervetuloa loistamaan kanssamme.

Helsingin alue

Vihkisormukset ja korut

Anna Loistaa Oy

Aleksis Kiven katu 38 B
00510 Helsinki

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Anna Loistaa tarjoaa kihla- ja vihkisormuksia Montanasta kaivetuilla ja Sri Lankassa hiottuilla safiireilla. Teemme tilaustöitä, lahjoja ja myymme suunnittelemiamme sekä valmistamiamme koruja.

Missä?

Kivijalkaliikkeemme sijaitsee Helsingissä osoitteessa Aleksis Kiven katu 38 B (AKK38B).

Mikä on parasta?

Valmistamme yksilöllisiä, tunnelmallisia ja ikuisesti kestäviä koruja. Tilaustöissä mahdollisuudet korujen ja lahjojen toteuttamiseen ovat rajattomat. Olemme asiakaslähtöinen ja palveleva korustudio. Uskomme, että laatu syntyy taidosta, tiedosta ja parhaista raaka-aineista. Siksi kihla- ja vihkisormuksiemme safiirit pystytään jäljittämään kaivokseen ja hionnan tehneeseen pajaan – ne on tuotettu vastuullisesti.

Meidän tyyli

Anton Leivon Anna Loistaa -jalokivistudio on tyyliltään moderni, huolellinen, kotimainen, vastuullinen ja innovatiivinen.

Palkinnot

Vuoden koru finalisti 2022.

Vinkki!

Suunnittelutyö ja sormusten valmistuminen tapahtuu kuukaudessa. Työ on vastavuoroinen prosessi oikean sormuksen luomisessa.