Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Irina Rogusina / Pukuompelimo Irina

Hää- ja juhlapukuja rakkaudella ja ammattitaidolla

Irina Rogusina suunnittelee ja valmistaa Hää- ja Juhlapukuja mittatilauksena. Irinan tavoitteena on luoda asuja, jotka ovat harmoniassa omistajansa kanssa. Asiakkaan persoona ja toiveet ovat Irinan pukusuunnittelun lähtökohtia.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Hää- ja juhlapukujen suunnittelu, ompelu ja korjausompelu.

Missä?

Henkilökohtaista palvelua Vantaan kotiateljeessa. Tarvittaessa kotikäynnit asiakkaan luona.

Mikä on parasta?

Minun tavoitteena on saada morsian näyttämään mahdollisimman ihanalta, harmoniselta ja mukavalta. Valmistan perinteisiä sekä persoonallisia uniikkipukuja. Minua inspiroi aina itse puvun tilaaja, kuten hänen persoona, olemus, tyyli, kauneuden visio ja tietysti toiveet ja tarpeet. Nämä ovat lähtökohtia pukusuunnitteluvaiheessa. Yritän aina kuunnella ihmistä ja selvittää, millaisessa puvussa hän viihtyisi parhaiten. Olen maailman onnellisin ihminen, jos onnistun täyttämään itselleni asetetut kriteerit ja puvun tilaaja jää tyytyväisenä lopputulokseen.

Meidän tyyli

Ystävällinen, ammattitaitoinen, joustava, inspiroiva ja luotettava.

Palkinnot

"Vuoden 2017 suomalainen hääpukusuunnittelija" LoveMeDo - häämessuilla

Vinkki!

Täydellinen puku on se, jota ei tee mieli riisua pois. Siinä mekossa tuntee olevansa maailman kaunein. Sen lisäksi se on mukava ja miellyttäväntuntuinen.