Inna Creative

Hääkutsut modernilla kalligrafialla

Kuva Inna Creative Photos

Upeat ja uniikit häiden paperituotteet aina Save the Date -korteista kiitoskortteihin. Tehdään yhdessä elämänne tärkeimmästä päivästä myös elämänne kaunein päivä.

Kaikkialla Suomessa

Hääkutsut ja hääkoristeet

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Inna Creative tarjoaa modernilla kalligrafialla toteutettuja paperituotteita häihin ja juhliin. Palveluvalikoimaan kuuluu save the date -kortit, hääkutsut, osoitekalligrafia kirjekuoriin, menut, ohjelmat, hääinfot, istumajärjestykset, tervetuloa -kyltit ja paikkakortit. Inna Creative toimittaa paperituotteita ympäri vuoden. 
Häätuotteiden lisäksi Inna Creativen myydyimpiin tuotteisiin kuuluu syntymätaulut, sekä erilaiset kortit ja julisteet :)

Missä?

Inna Creativen toimisto sijaitsee Lahdessa, mutta toimitus onnistuu ympäri Suomen :)

Meidän tyyli

Elegantti, kaunis, pelkistetty, tyylikäs, raikas

Vinkki!

Inna Creativen the Winkki: suunnitelkaa juuri sellaiset häät, jotka ovat teidän näköiset ja oloiset. Avioitumisprosessissa on yllättävän vähän asioita, jotka on pakko tehdä tietyllä tavalla (tämä yllätti ainakin itseni, kun menin vuonna 2019 naimisiin). Haluan tukea hääpareja löytämään juuri heidän oman tyylinsä ja tavan mennä naimisiin ilman, että suunnittelussa tarvitsisi tuntea ahdistusta siitä että voiko näin tehdä/onko asiat pakko tehdä tällä tietyllä tavalla. Toinen vinkki: suunnittelut kannattaa aloittaa riittävän ajoissa :)