Ifolor

Ettei elämä unohtuisi.

Kauniit ja persoonalliset hääkortit, kuvakirjat sekä muut hääjuhlaan sopivat kuvatuotteet teetät edullisesti ifolorilla. Hääkuvista loihdit myös upeat sisustustaulut häiden jälkeen.

Helsingin alue

Hääkutsut ja hääkoristeet

Ifolor

Posliinitehtaankatu 1
04260 Kerava

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Olemme jo vuosikymmenten ajan tarjonneet suomalaisille yhä uusia tapoja tallentaa elämän tärkeitä hetkiä. Ihmiset tuntevat meidät monipuolisesta kuvakirjavalikoimastamme ja muista korkealaatuisista kuvatuotteistamme. www.ifolor.fi

Missä?

Tehtaamme on ollut vuodesta 1994 Keravalla, jossa valmistamme vuosittain kymmeniä miljoonia valokuvia ja satoja tuhansia muita kuvatuotteita. Olemme Pohjoismaiden suurin kuvatuotteiden valmistaja ja kuulumme Euroopan laajuisesti toimivaan ifolor-konserniin, joka on sveitsiläinen perheyritys.

Vinkki!

Tallenna muistot valmisteluista hääpäivään kuvakirjaan. Kuvakorteilla teet häistänne persoonalliset, kun Save the Date -kortit, varsinaiset hääkutsut sekä häiden menu- ja ohjelmakortit ovat samaa tyyliä. Hääparin tarina on tärkeässä roolissa juhlapäivänä ja valokuvilla tarinan voi kertoa monella tavoin. Täydellisen päivän kruunaa hääkuvista tehdyt kiitoskortit vieraille sekä lahjat kaasoille ja bestmaneille. Näin upean päivän muistot säilyvät mielessä koko loppuelämän.