Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Ifolor

Enemmän kuin tuhat sanaa

Kauniit ja persoonalliset hääkortit, kuvakirjat sekä muut hääjuhlaan sopivat kuvatuotteet teetät edullisesti ifolorilla. Hääkuvista loihdit myös upeat sisustustaulut häiden jälkeen.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Enemmän iloa lempikuvistasi. Olemme jo vuosikymmenten ajan tarjonneet suomalaisille yhä uusia tapoja tallentaa elämän tärkeitä hetkiä. Ihmiset tuntevat meidät monipuolisesta kuvakirjavalikoimastamme, sisustustauluistamme ja muista korkealaatuisista kuvatuotteistamme. www.ifolor.fi

Missä?

Ifolor on valokuvien ja erilaisten valokuvatuotteiden markkinajohtaja Suomessa. Yrityksemme taival ifolorina alkoi vuonna 2007, sitä ennen suomalaiset tunsivat meidät nimillä Helios, Kuva-Sampo ja Ifi. Sveitsiläinen perheyritys Ifolor toimii viidessätoista Euroopan maassa. Kuvatuotteita valmistettiin pitkään Keravalla, kunnes kesällä 2023 valmistus keskitettiin Kreuzlingeniin Sveitsiin. Suomessa asiakkaista huolehtivat asiakaspalvelu, tukitoiminnot ja markkinointi.

Vinkki!

Tallenna muistot valmisteluista hääpäivään kuvakirjaan. Kuvakorteilla teet häistänne persoonalliset, kun Save the Date -kortit, varsinaiset hääkutsut sekä häiden menu- ja ohjelmakortit ovat samaa tyyliä. Hääparin tarina on tärkeässä roolissa juhlapäivänä ja valokuvilla tarinan voi kertoa monella tavoin. Täydellisen päivän kruunaa hääkuvista tehdyt kiitoskortit vieraille sekä lahjat kaasoille ja bestmaneille. Näin upean päivän muistot säilyvät mielessä koko loppuelämän. Tähän artikkeliin olemme koonneet inspiroivia ideoita, miten tuotte tarinanne esille häissä ja hääpaikan koristelussa: https://www.ifolor.fi/inspiraatio/kuvatuoteideoita-haihin