Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Huilisti Saara Lehtonen

Kaunista huilumusiikkia hääjuhlaan

Huilumusiikki luo vahvan, levollisen tunnelman vihkimiseen tai hyväntuulista ja rentouttavaa taustamusiikkia esim. hääruokailuun. Olen kokenut ja ilmaisuvoimainen ammattimuusikko. Hinnat alk. 300€.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Tarjoan huilumusiikkia vihkimiseen, ruokailun taustalle, erilliseksi ohjelmaksi tai vaikka yllätysnumeroksi. Esiinnyn soolohuilistina, säestäjän kanssa ja isommilla kokoonpanoilla (esim. huilu + jouset) Kesällä voin soittaa myös ulkona!

Missä?

Keikkailen ympäri Suomen! Asuinpaikkani on Helsinki, joten nopeiten pääsen soittamaan pääkaupunkiseudulla.

Mikä on parasta?

Olen luonteva, helposti lähestyttävä ja ilmaisuvoimainen esiintyjä. Asiakkaat kuvailevat esityksiäni ammattitaitoisiksi ja kauniiksi kokemuksiksi.

Meidän tyyli

Ohjelmistooni kuuluu klassista musiikkia laajasti eri aikakausilta. Soitan mielelläni myös viihteellistä ohjelmistoa, kuten kansanlauluja, jazz-tyylistä musiikkia ja sovituksia pop-kappaleista, myös tämän päivän hittejä. Lähetän keikan tilaamisesta kiinnostuneille yli 200 kappaleen ohjelmistolistani, josta asiakas saa valita mieleisensä kappaleet. Kaikki asiakkaan omat kappaletoiveet toteutetaan!

Vinkki!

Musiikkiesityksen tilaaminen on helppoa: ota minuun yhteyttä, niin kysyn vielä tarvittavat tiedot ja saat minulta pian huiluesityksen hintatarjouksen ja ääninäytteet haluamiisi kappaleisiin.