Koruttamo

Ajattomat kestävät korut arkeen & juhlaan

Kuva Koruttamon Sanna-Maaria

Koruttamon valikoimista löytyy vihki- ja kihlasormuksia sekä piensarjoina valmistettavia korumallistoja. Tilaustyöt toteutetaan asiakkaan toiveiden mukaan. Tule tutustumaan ja ihastumaan!

Tampereen alue

Vihkisormukset ja korut

Tmi Sanna-Maaria Ahola

Pitkäkorventie 19
37130 Nokia

Kysymykset & vastaukset

Koruttamo on yhden naisen yritys, joka tarjoaa suunnittelemiaan ja valmistamiaan korumallistojen koruja asiakkaille sekä valmistaa mielellään vihki- ja kihlasormuksia tilaustyönä. Koruttamon Friija-mallistosta löydät monet näyttävät korvakorut juhliisi!

Koruttamo on ensisijaisesti korujen verkkokauppa, mutta pyrin palvelemaan asiakkaita tarvittaessa joustavasti Nokian, Pirkkalan ja Tampereen alueella.

Minuun voit ottaa yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai vot lähettää yksityisviestin Koruttamolle facebookin tai instagramin kautta.

Ajattomat ja näyttävät korut tuovat ripauksen luksusta arkeen ja juhlaan. Suunnittelijana minulle on ensisijaisen tärkeää, että valmistamani korut ovat kestäviä ja laadukkaita. Korujen on tarkoitus kestää perintökoruina sukupolvelta toiselle. Haluan myös kantaa korteni kekoon puhtaamman ja ekologisemman luonnon ja maapallon puolesta. Siksi suurin osa koruista on tilauksesta valmistettavia. Kaikkia korumallistojen korut on muokattavissa toiveidesi mukaan.

Iloinen palveluasenne pilke silmäkulmassa arvokkaita materiaaleja ja ihania tärkeitä asiakkaita kunnioittaen! <3

Voitin jaetun ensimmäisen sijan Ulvilan Vuoden nuori korutaiteilija -kilpailussa vuonna 2016.

Hyvin suunniteltu on puoliksi jo tehty! Muistakaa nauttia ja hengähtää välillä häiden suunnittelun oheella ja pitäkää huolta toisistanne <3