Hotel F6 - Hääyö - Helsinki ja Uusimaa

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hotel F6

Uniikki boutique-hotelli Helsingin sydämessä

Hurmaava Hotel F6 tarjoaa viihtyisän tunnelman hääyön viettoon. Lämminhenkistä luksusta huokuva F6, avulias henkilökunta ja huolella suunniteltu Stay in Love -paketti kruunaavat tärkeän juhlapäivänne!

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Hotel F6 on kotoisaa luksusta huokuva, tunnelmallinen boutique -hotelli. Perheomisteisessa hotellissa on 76 huonetta kolmessa eri kategoriassa - erityisesti sisäpihan huoneet hurmaavat yksilöllisyydellään.

Missä?

Hotelli Helsingin sydämessä Fabianinkadulla - vain kivenheiton päässä Esplanadilta ja Kauppatorilta.

Mikä on parasta?

Hotel F6 tarjoaa ainutlaatuiset puitteet unohtumattoman hääyön viettoon! Hotellin välitön ja kodikas tunnelma varmistavat, että vieraille jää lämmin ja tervetullut olo. Henkilökuntamme on valmiina tekemään kaikkensa, jotta teidän tärkeä juhla sujuisi yli odotusten!

Meidän tyyli

Pohjoismaista, kodikasta luksusta boutique-hotellin uniikissa miljöössä.

Palkinnot

Hotel F6 on menestynyt erinomaisesti asiakastyytyväisyyteen keskittyvissä arvioinneissa ja on palkittu mm Tripadvisor Travellers Choice -palkinnolla useina peräkkäisinä vuosina.

Vinkki!

Hääpareille suunniteltu Stay in Love -hääpaketti on tehty ikimuistoista juhlaa varten! Huolella valitut tuotteet ja palvelut varmistavat hääyön erityisyyden ja kokemuksen ylellisyyden.