Hippa&Hulina - Hääkutsut ja hääkoristeet - Helsinki ja Uusimaa

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hippa&Hulina

Somistusvuokraamo Hippa&Hulinasta löydät juhlien ihanimmat pöytäkoristeet ja kyltit, A-telineet, kynttilälyhdyt ja silkkikukat sekä tietysti juoma- ja karkkibaarin hattara- sekä popcornkoneineen!

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Toimimme läpi vuoden erilaisten juhlien ja hippojen somistajana. Tuotteiden vuokra-aika on pääosin 4 vrk ja valikoimasta löytyy niin kylttejä telineineen, liitutauluopasteita, silkki- ja muovikukkia, pöytäsomisteita ja kynttilälyhtyjä. Saatavilla on myös juoma-/karkkibaarin kalusteet ja somisteet sekä yhteistyökumppanin kautta myös hattara- ja popcornkoneet, juhlien valaistus sekä äänentoisto.

Missä?

Tuotteet sijaitsevat Espoossa, mutta tarvittaessa kuljetus muualle pääkaupunkiseudulle onnistuu myös.

Mikä on parasta?

Parasta meissä on joustavuus, valmiiksi mietityt kokonaisuudet sekä se, että voit ulkoistaa juhliesi somistuksen meille kokonaan.

Meidän tyyli

Luonnonläheinen, kierrätystä ja vanhoja tavaroita rakastava, tuunaus

Vinkki!

Luonnon hyödyntäminen koristeluissa! Ennen kuin ostat verkkokaupat tyhjiksi somisteista ja tuskailet niiden jatkosäilyttämistä ja myymistä, kierräpä lähialueen metsät ja luontopolut. Maahan pudonneet kuivuneet oksat ja muutama männynkäpy tekevät jo ihmeitä vaikka käyttäisitkin pöytäliinoina ohuita puuvillalakanoita. Sitten vain muutama kukka maljakkoon sinne tänne oksien oheen ja pöytäkoristelut ovat valmiit! Juhlien jälkeen voit polttaa koristeet vaikka iltanuotiolla:) Mikäli aika tai ideat eivät riitä, meiltä löytyy valmiina paljon erilaisia vaihtoehtoja!