Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hilton Strand hääpaikkana

Unohtumattomat häät Hakaniemen Hiltonissa

Hilton Helsinki Strandin upea Ballroom tarjoaa hienot puitteet juhlaan. Suunnittelet sitten isoja häitä tai intiimimpää tilaisuutta läheistesi kesken, yhdessä teemme päivästänne unelmienne juhlan.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Hilton Helsinki Strand on aina ollut silta kaupunkielämän ja rennon merenrantatunnelman välillä. Hotellimme tarjoaa vankan asiantuntemuksen ja monipuoliset tilat, joiden myötä häät, juhlat ja muut tapahtumat ovat taattu menestys.

Missä?

Sijaitsemme Hakaniemessä meren äärellä lyhyen kävelymatkan päässä Helsingin keskustasta. Hotellille on helppo saapua omalla autolla sekä julkisilla kulkuvälineillä, kuten raitiovaunulla tai metrolla.

Mikä on parasta?

Loistavat puitteet suuriin ja pieniin tapahtumiin yhdistettynä ensiluokkaisella ravintolapalveluilla saa vaativimmankin juhlavieraan nauttimaan. Kaikkiin tiloihin tulvii luonnonvaloa suurista ikkunoista. Raikkaat tarjoilut luodaan kauden parhaista raaka-aineista. Huomioimme aina erikoisruokavaliot tarjoiluissamme.

Meidän tyyli

Nauti kansainvälisestä fiiliksestä ja ammattitaitoisen ja ystävällisen henkilökunnan asiakaspalvelusta upeissa skandinaavisissa merihenkisissä puitteissa.

Palkinnot

Finland's Leading Hotel 2022/2021/2018/2016/2014/2013/2005 World Luxury Hotel Award 2021

Vinkki!

Kun järjestätte yli 60 hengen häätilaisuuden, tarjoamme teille hääyön veloituksetta. (Henkilömäärään lasketaan aikuiset, yli 18-vuotiaat vieraat). Toimitamme häähuoneeseen talon lahjan, pullon kuohuviiniä huonepalveluaamiaisen yhteydessä, kukka-asetelman ja suklaata.