Hevossilta tilausravintola - Juhlatilat ja catering - Häme

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hevossilta tilausravintola

Hevossillan kaunis maalaismiljöö luo romanttisen ja rauhallisen tunelman juhliinne. Herkullinen ruokamme kruunaa kaiken. Palvelemme aina hymyillen!

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Hevossillassa on upea tallinvintti jossa 100hlö juhlat järjestyvät kesäaikaan vaivatta. Alakerran ravintolan salissa n.50 asiakaspaikkaa pienempään juhlaan tai muina vuodenaikoina. Lisäksi ravintolasalin viereisessä 20 paikkaisessa kabinetissa on tilaa pikkuvieraiden puuhastelulle. Hevossillasta löytyy myös majoitustilaa, anniskeluoikeudet, hääautoja ja upea valokuvausmiljöö. Saunamaailma ja uniikit ohjelmapalvelumme sopivat myös häihin tai polttareihin.

Missä?

Tarjoamma Hevossillan juhlatilaa Forssassa sekä ruokapalveluja Hevossillan lisäksi kanta-hämeen alueella.

Mikä on parasta?

Katamme herkulliset ja runsaat käsintehdyt keittiömme ruoat näyttävästi vanhoille astioille. Miten olisi upea kakkubuffet hääkahvitarjoiluun?

Meidän tyyli

Maalaisromanttinen, aito, harmoninen, suomalainen, uniikki.

Vinkki!

Vihkiminen tuulimyllyn juurella, hääkaaren alla kauniina kesäiltana? Tai kenties ajatte itse vieraiden luo idyllisellä vanhalla traktorilla? Järjestetään vieraille/sulhaselle pakopeli, jolla ryöstetyn morsiamen saa takaisin! Meillä on ideoita!