Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääkuvaaja Hessu Heikurinen

Kuvauksellista rakkaustarinaa

Olen Hessu Heikurinen, kokenut hääkuvaaja Vantaalta. Yli kymmenen vuoden hääkuvauskokemuksella osaan auttaa pareja kuvauksen ja häiden kanssa. Asiointi kanssani on selkeää ja helppoa alusta loppuun.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Hääkuvauksesta saat kuvatiedostoina - Webgallerian 3 kk käyttöön. Käsiteltyjä kuvia: Potrettikuvia 20 - 40 kpl, seremonia, vastaanotto ja juhlakuvia n. 300 - 500 kpl, sekä ryhmäkuvat. Lisämaksusta päivän kohokohdat häävideona. Printtejä saatte tilata myös vapaasti haluamastanne liikkeestä.

Missä?

Hääkuvausta Helsinki, Turku, Tampere, Lappeenranta säteellä. Hääkuvaukset myös ulkomailla.

Mikä on parasta?

Minulla on kokemusta hääkuvauksesta yli 10 vuoden ajalta. Asiointi kanssani on ensi hetkestä helppoa ja selkeää. Autan myös heti, kun tulee kuvaukseen liittyvää kysymystä. Pidän asiakkaiden palvelua kaikkein tärkeimpänä asiana. Tutustumme myös hyvin jotta jotta saamme parhaat kuvat hääpäivänä. Ensimmäiset kuvat saatte nähtäväksi 5 päivän sisällä häistä ja kaikki kuvat toimitetaan viimeistään 20:n päivän sisällä.

Meidän tyyli

Kerron rakkaustarinanne käyttäen dokumentaarista-, kuvajournalistista- sekä hipaus klassista tyyliä.

Palkinnot

Finaalisija vuoden hääkuva- kilpailussa.

Vinkki!

Olkaa tilanteessa läsnä, uskaltakaa tuntea, nauttia ja viivähtäkää niissä hetki. Nämä kaikki näkyy kuvissa vahvana välittämisen ja rakastamisen tunteena.