Hääkuvaaja Hessu Heikurinen

Kuvauksellista rakkaustarinaa

Kuva Hessu Heikurinen

Olen Hessu Heikurinen, kokenut hääkuvaaja Vantaalta. Kymmenen vuoden hääkuvauskokemuksella osaan auttaa pareja kuvauksen ja häiden kanssa. Asiointi kanssani on selkeää ja helppoa alusta loppuun.

Kaikkialla Suomessa

Hääkuvaus

Hessu Heikurinen Photography


VANTAA

Kysymykset & vastaukset

Hääkuvauksesta saat kuvatiedostoina - Webgallerian 3 kk käyttöön. Käsiteltyjä kuvia: Potrettikuvia 20 - 40 kpl, seremonia, vastaanotto ja juhlakuvia n. 300 - 500 kpl, sekä ryhmäkuvat. Lisämaksusta päivän kohokohdat häävideona. Kuvat toimitetaan kauniissa häärasiassa jossa mukana USB- tikku sekä printtejä. Printtejä saatte tilata myös vapaasti haluamastanne liikkeestä.

Hääkuvausta koko Suomen alueella ja toiveena ensimmäinen ulkomainen hääkuvaus.

Sähköpostilla tai soittamalla

Minulla on kokemusta hääkuvauksesta 10 vuoden ajalta. Asiointi kanssani on ensi hetkestä helppoa ja selkeää. Autan myös heti, kun tulee kuvaukseen liittyvää kysymystä. Pidän asiakkaiden palvelua kaikkein tärkeimpänä asiana. Tutustumme myös hyvin jotta jotta saamme parhaat kuvat hääpäivänä. Ensimmäiset kuvat saatte nähtäväksi 5 päivän sisällä häistä ja kaikki kuvat toimitetaan viimeistään 20:n päivän sisällä.

Kerron rakkaustarinanne käyttäen dokumentaarista-, kuvajournalistista- sekä hipaus klassista tyyliä.

Olkaa tilanteessa läsnä, uskaltakaa tuntea, nauttia ja viivähtäkää niissä hetki. Nämä kaikki näkyy kuvissa vahvana välittämisen ja rakastamisen tunteena.