HerSecret.fi

Erotu eduksesi

Suomalaisesta verkkokaupasta näyttävät naisten vaatteet edullisesti ja helposti. Laaja valikoima mekoista alusasuihin, koot 32-60. Ilmainen nopea toimitus & vaihto! Meillä voit maksaa myös laskulla.

Kaikkialla Suomessa

Hääpuvut ja asusteet

Kysymykset & vastaukset

Verkkokauppamme on auki vuorokauden ympäri - meillä voit tehdä ostoksia juuri silloin, kun Sinulle sopii!

Meillä on ilmainen toimitus koko Suomeen.

Klikkaa verkkosivuillemme tutustumaan tarjontaamme! Asiakaspalvelumme auttaa mielellään, jos tarvitset apua oikean koon valinnassa tai tilauksen tekemisessä. Tavoitat meidät parhaiten verkkosivujemme chatin, WhatsAppimme (+358 45 7396 3113) tai sähköpostin (asiakaspalvelu@hersecret.fi) kautta.

Meillä on laaja valikoima upeita naisten vaatteita edulliseen hintaan, koot 32-60. Meiltä löydät kauniit asut hääyöhön ja huomenlahjakuvauksiin sekä täydelliset mekot kaasolle ja morsiusneidoille. Jos haluat pihistää, meiltä löytyy myös vaihtoehtoja alle 50 euron häämekkoihin. Voit tehdä ostokset mukavasti kotoasi käsin juuri siihen aikaan kuin sinulle sopii. Meillä on ilmainen toimitus ja tarjoamme vaatteillemme myös ilmaisen vaihdon mihin tahansa toiseen valikoimamme tuotteeseen, mikäli tilaamasi tuote ei olisikaan sopiva. Tuotteillamme on myös 14 päivän palautusoikeus.

Näyttävä, upea, erottuva, rohkea, sensuelli.