Heili Bridal

Pukee boheemin ja modernin morsiamen

Kuva Sirpa Mikkonen - Piirto Photography

Minimalistisen boheemit hunnut, päähineet, asusteet ja hääpuvut. Suomessa valmistetut infinity-mekot. Tasokasta muutosompelua morsius- ja juhlapukuihin Itä-Suomessa. Sateenkaariystävällinen!

Savonlinnan alue

Hääpuvut ja asusteet

Kysymykset & vastaukset

Käsin tehdyin kukin koristellut morsiusasusteet ovat se mistä Heili Bridal alkoi. Meidät tunnetaan ehkä parhaiten infinity mekoistamme, jotka valmistamme Suomessa. Teemme hääpukuja mittatilaustyönä ja myös vaativampia muutosompeluita. Kirjoitamme jatkuvasti blogia, jossa jaamme hääpukuvinkkejä ja inspiraatiota. Tuotteistamme löytyy myös hääpukujen osto-oppaita ekirjoina.

Heili Bridal on syntyisin Kuopiosta ja muuttanut sittemmin Savonlinnaan. Liikumme vapaasti Itä-Suomen alueella ja vierailemme erityisesti Kuopiossa tasaisin väliajoin töiden merkeissä.

Ole yhteydessä s.postitse info@heilibridal.com, puhelimitse tai laita viestiä minkä tahansa somekanavamme kautta. Toimimme työhuoneelta käsin ja voimme tarvittaessa tulla tapaamaan sinua kotiin. Tutustu myös www.heilibridal.com sivustoon ja nettikauppamme tarjontaan.

Valtava tietotaitomme niin suunnittelijoina kuin ompelijoina tekee meistä ratkaisujen monitaitureita. Voimme muokata tuotteitamme aina toiveidesi mukaan ja seuraamme ahkerasti kansainvälisiä trendejä ja uusia tekniikoita. Tavoitteenamme on olla aidosti sinua kuunteleva ja auttava yritys.

Minimalistinen, boheemi, luonnonläheinen, skandinaavinen ja kukkainen.

Vuoden morsiuspalvelu -finalisti 2018 Vuoden hääpukusuunnittelija -kilpailun finalistit Iida & Valentin 2019 Vuoden morsiuspalvelu -finalisti 2019

Istukaa parina alas ja käykää läpi, mikä teille on häissä tärkeintä ja minkä ehdottomasti haluatte kokea. Täyttäkää oma toivelistanne ennen muiden toiveita. Sama pätee hääpukuun - mieti, mikä on se tunne ja tunnelma jonka haluat tavoittaa puvussa. Bonus: kokeile aina huntua. Kauniita vaatteita tulee myöhemminkin, mutta huntua voit kantaa vain häissä.