Heili Bridal

Pukee boheemin ja modernin morsiamen

Kuva Sirpa Mikkonen - Piirto Photography

Minimalistisen boheemit hunnut, päähineet, asusteet ja hääpuvut. Suomessa valmistetut infinity-mekot. Ainutlaatuiset mittatilaushääpuvut. Moninaisuus ja LGBTQ+-ystävällinen!

Kouvolan alue

Hääpuvut ja asusteet

Kysymykset & vastaukset

Suunnittelemme ja valmistamme ROMANTTISIA HÄÄASUSTEITA — erityisesti hiuskoristeita ja korvakoruja. Asusteemme tunnistaa käsintehdyistä silkkikukkasista, jotka koristavat niin kampoja, pantoja kuin huntujakin. Hääasusteita löydät vuosittain täydentyvästä mallistostamme verkkokaupasta, mutta teemme mielellämme myös mittatilaustuotteita kruunaamaan juuri sinun hääpäiväsi. Joka vuosi lukuisat morsiamet luottavat Heili Bridalin asusteisiin, kun he haluavat häätyyliinsä jotain ainutlaatuista. Heili Bridal suunnittelee joka vuosi ennakolta rajatun määrän MITTATILAUSHÄÄPUKUJA. Hääpuvuissa korostuu yksillöllisyys, ainutlaatuisuus ja mukavuus. Teemme parhaamme, että puvut olisivat mahdollisimman pitkäikäisiä ja monet valmistamamme puvut on suunniteltu myös häiden jälkeistä käyttöä varten. Hääpukujen varauskalenteri avataan joka vuosi heinäkuussa ja varausta kannattaa tiedustella aina mahdollisimman pian. Meidät tunnetaan myös infinity-mekoistamme, jotka valmistamme Suomessa. INFINITY-MEKOT ovat saatavissa vaihtuvalla värikartalla ja tarvittaessa etsimme myös juuri sinun toiveidesi mukaisen sävyn. Mekot valmistetaan aina tilauksesta ja yksitellen, jolloin on mahdollista tehdä myös yksilöllisiä muunnoksia — lisää pukuun esimerkiksi halkio tai hieman laahusta! Puvut ovat saatavilla mittataulukon mukaan tai mittatilauksena yksilöllisille mitoille.

Heili Bridal toimii Kouvolassa, mutta palvelee naimisiin menijöitä koko Suomen alueella. Liikumme myös paljon Itä-Suomen alueella ja sopimuksen mukaan tulemme myös mielellämme käymään.

Ole yhteydessä s.postitse info@heilibridal.com tai laita viestiä Instagramissa. Toimimme työhuoneelta käsin ja voimme tarvittaessa tulla tapaamaan sinua kotiin. Tutustu myös www.heilibridal.com sivustoon ja nettikauppamme tarjontaan.

Valtava tietotaitomme niin suunnittelijoina kuin ompelijoina tekee meistä ratkaisujen monitaitureita. Voimme muokata tuotteitamme aina toiveidesi mukaan ja seuraamme ahkerasti kansainvälisiä trendejä ja uusia tekniikoita. Tavoitteenamme on olla aidosti sinua kuunteleva ja auttava yritys.

Minimalistinen, boheemi, luonnonläheinen, skandinaavinen ja kukkainen.

Vuoden hääpukusuunnittelija -kilpailun finalisti 2020 (Valentin) Vuoden hääpukusuunnittelija -kilpailun finalistit 2019 (Iida ja Valentin) Vuoden morsiuspalvelu -finalisti 2019 Vuoden morsiuspalvelu -finalisti 2018

Istukaa parina alas ja käykää läpi, mikä teille on häissä tärkeintä ja minkä ehdottomasti haluatte kokea. Täyttäkää oma toivelistanne ennen muiden toiveita. Sama pätee hääpukuun - mieti, mikä on se tunne ja tunnelma jonka haluat tavoittaa puvussa. Bonus: kokeile aina huntua. Kauniita vaatteita tulee myöhemminkin, mutta huntua voit kantaa vain häissä.