Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Helmikuu Shop

Paperi- ja askartelutuotteiden karkkikauppa!

Meiltä löydät kauneimmat kirjekuoret, kuultopaperitaskut, sinetöintitarvikkeet ja muut ihanat paperi- ja askartelutuotteet viimeistelemään hääjuhlanne tyylin!

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Verkkokaupastamme löydät kauniit ja laadukkaat paperi-, askartelu ja lahjatavaratuotteet täydentämään juhlienne kokonaisuutta. Sopii aivan erityisesti DIY-henkisille ihmisille, jotka tykkäävät tehdä itse! Opettele kalligrafiaa tai lataa valmis sanapakettimme ja valitse kutsuille upeat kirjekuoret, kuultopaperitaskut ja sinetit! Viimeistele juhlatila kauniilla kylteillä ja paikkakorteilla ja hemmottele kaasoja ja puolisoa rakkauskirjeellä.

Missä?

Studiomme sijaitsee Tampereen Vuoreksessa ja myynti tapahtuu verkossa. Postitamme tilauksia ympäri Suomen!

Mikä on parasta?

Panostamme erityisesti laatuun ja kotimaisuuteen. Suunnittelemme ja toteutamme ison osan tuotteistamme itse omalla studiollamme Tampereella ja valitsemme jälleenmyyntiin vain ihanimmat, ensiluokkaisiksi todetut tuotteet. Kaunista, laadukasta ja uniikkia!

Meidän tyyli

Tyylikäs, esteettinen, laadukas, uniikki & leikkisä