Haukkalan juhlatilat - Juhlatilat ja catering - Varsinais-Suomi

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Haukkalan juhlatilat

Juhlatilat elämäsi tärkeimpiin juhliin.

Haukkalan juhlatilat sijaitsevat erinomaisella paikalla keskellä kaunista maaseutua. Matkaa Salon keskustaan tulee vain viitisen kilometriä. Tarjoamme idylliset puitteet hääjuhlaasi.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Haukkalan juhlatilat vuokraavat tilat elämäsi juhlahetkiin. Kartanon päärakennuksessa juhlitaan ympäri vuoden ja navetan vintti on käytössä toukokuusta syyskuuhun. Päärakennukseen sopii 80 juhlijaa ja navetan vintille 110. Haukkalan juhlatilat vuokraa myös makuuhuoneita ja saunatiloja.

Missä?

Haukkalan juhlatilat sijaitsevat erinomaisella paikalla keskellä maaseutua, mutta kuitenkin vain 5 km Salon keskustasta. Turkuun matkaa on 50 km ja Helsinkiin 100 km.

Mikä on parasta?

Haukkalan juhlatilat tarjoaa idylliset, maalaisromanttiset puitteet elämäsi juhlahetkiin. Tilan päärakennus tarjoaa arvokasta vanhanajan kartanotunnelmaa ja navetan vintti huokuu maalaisromantiikkaa. Navetan ylisten isolla tanssilattialla voi pistää jalalla koreaksi ja bändilavalle sopii suurempikin bändi. Juged-ajan makuuhuoneita päärakennuksen yläkerrassa on kolme kappaletta. Iso puutarha mahdollistaa pihaleikit ja suurten juhlatelttojen sijoittelun. Puusauna kruunaa juhlien päätöksen.

Meidän tyyli

idyllinen, maalaisromanttinen, kartanomainen, viityisä, tunnelmallinen