Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hairbesties

Ehdottomat hankinnat jokaiseen kampaukseen!

Me olemme Hairbesties, kauneuden verkkokauppa! Meiltä löytyy sydäntä ja tietämystä tuotteisiimme, mikä tuote on juuri sinulle hyvä ja miksi. Toimitamme tuotteet nopeasti ja hienosti pakattuina.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Hairbestikseltä löydät laajan valikoiman laadukkaita hiustenhoitotuotteita sekä ihania hiuskoristeita. Meillä asiointi on helppoa ja nopeaa.

Missä?

Osoitteesta https://shop.hairbesties.fi löydät aina markkinoiden parhaat hiustenhoitotuotteet sopivaan hintaan.

Mikä on parasta?

Tyytyväinen asiakas on tärkein tavoitteemme. Autamme mielellämme kaikissa tuotteisiin ja tilaamiseen liittyvissä asioissa. Ei ole niin pientä asiaa etteikö sitä kannattaisi kysyä!

Meidän tyyli

Rento, palvelualtis, laadukas , trendikäs ja huolehtiva.

Palkinnot

Meillä on paljon tuotteita jotka ovat saanneet palkintoja, Suomessa sekä muualla maailmalla. Esim. HH Simonsenin Miracle spray sijottui Suomessa kolmanneksi kilpailussa jossa etsittiin parasta jätettävää suihketta pidennyksille. Sekä HH Simonsenin Woder Brush on saannut paljon palkintoja maailmalla ja se on myös yksi myydyimmistä tuotteistamme.

Vinkki!

Älä pidättele itseäsi. Meillä on hiustuotteita ja hiuskoristeita, jotka vievät sinut uusiin korkeuksiin. Never walk unnoticed.