Hairbesties

Ehdottomat hankinnat jokaiseen kampaukseen!

Kuva Shutterstock

Me olemme Hairbesties, kauneuden verkkokauppa! Meiltä löytyy sydäntä ja tietämystä tuotteisiimme, mikä tuote on juuri sinulle hyvä ja miksi. Toimitamme tuotteet nopeasti ja hienosti pakattuina.

Kaikkialla Suomessa

Kauneus ja kampaukset

Hairbesties Oy

Urakoitsijantie 15 c 1
06450 Porvoo

Kysymykset & vastaukset

Hairbestikseltä löydät laajan valikoiman laadukkaita hiustenhoitotuotteita sekä ihania hiuskoristeita. Meillä asiointi on helppoa ja nopeaa.

Osoitteesta https://shop.hairbesties.fi löydät aina markkinoiden parhaat hiustenhoitotuotteet sopivaan hintaan.

Otathan meihin yhteyttä, mikäli sinulla on kysyttävää meistä tai jos haluat lisätietoa tuotteistamme. Tavoitat meidät sähköpostilla asiakaspalvelu@hairbesties.fi tai numerosta 0440773645. Tavoitat meidät nyt myös WhatsAppilla!

Tyytyväinen asiakas on tärkein tavoitteemme. Autamme mielellämme kaikissa tuotteisiin ja tilaamiseen liittyvissä asioissa. Ei ole niin pientä asiaa etteikö sitä kannattaisi kysyä!

Rento, palvelualtis, laadukas , trendikäs ja huolehtiva.

Meillä on paljon tuotteita jotka ovat saanneet palkintoja, Suomessa sekä muualla maailmalla. Esim. HH Simonsenin Miracle spray sijottui Suomessa kolmanneksi kilpailussa jossa etsittiin parasta jätettävää suihketta pidennyksille. Sekä HH Simonsenin Woder Brush on saannut paljon palkintoja maailmalla ja se on myös yksi myydyimmistä tuotteistamme.

Älä pidättele itseäsi. Meillä on hiustuotteita ja hiuskoristeita, jotka vievät sinut uusiin korkeuksiin. Never walk unnoticed.