Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

hair and makeup by.pirjoliu

Kampaajasi, elämäsi kauneimmassa hetkessä!

Rakastan häihin liittyvää tunnelmaa, jännitystä ja kauneutta. Rakastan sanoa morsiamelle että olet kaunis, ehostaa häneen kasvonsa upeiksi ja kietoa hiukset, hääkampaukselle, hänen tyyliinsä sopien.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Kampaamopuolen palvelut, kampaukset, meikit ja ekokampaamon palvelut. Mahdollisuus myös tehdä halutessasi kampaus ja meikki täysin luonnonkosmetiikan tuotteilla.

Missä?

Oma pieni salonkini sijaitsee Hankasalmella, mutta tarvittaessa matkaan, kauemmaksikin kampaamaan ja meikkaamaan juhlaseurueita.

Mikä on parasta?

Ihana, välitön tunnelma, siinä jännityksen keskellä kun teitä meikkaillan ja kampaillaan, se on parasta se! Kun saa tehdä mitä rakastaa eniten, se onnellisuus välittyy.

Meidän tyyli

Nykyaikainen, heleä, tyylikäs ja klassisen kaunis.

Vinkki!

Kampaajaa ja meikkaajaa suunnitellessa, tutustu tekijän tyyliin, joka on tänäpäivänä helppoa löytää, kotisivujen, facebookin, ja instagramin kautta. Niin löydät luultavasti tekijän ja tyylin joka miellyttää sinua eniten. Myös morsiamen on hyvä jo suunnitellessa tallentaa kuvia kampausen tyylistä, mikä miellyttää. Näin kampaajan on helppo päästä toiveista kärryille!