hair and makeup by.pirjoliu

Kampaajasi, elämäsi kauneimmassa hetkessä!

Kuva Kaisu Ojansivu

Rakastan häihin liittyvää tunnelmaa, jännitystä ja kauneutta. Rakastan sanoa morsiamelle että olet kaunis, ehostaa häneen kasvonsa upeiksi ja kietoa hiukset, hääkampaukselle, hänen tyyliinsä sopien.

Jyväskylän alue

Kauneus ja kampaukset

by.pirjoliu

Mustalahdentie 6
41520 Hankasalmi

Kysymykset & vastaukset

Kampaamopuolen palvelut, kampaukset, meikit ja ekokampaamon palvelut. Mahdollisuus myös tehdä halutessasi kampaus ja meikki täysin luonnonkosmetiikan tuotteilla.

Oma pieni salonkini sijaitsee Hankasalmella, mutta tarvittaessa matkaan, kauemmaksikin kampaamaan ja meikkaamaan juhlaseurueita.

Yhteyttä saa nopeiten soittamalla p. 040 518 7308 tai laittamalla numeroon whats app-viestin. Myös viestikanavat facebookissa ja instagramissa.

Ihana, välitön tunnelma, siinä jännityksen keskellä kun teitä meikkaillan ja kampaillaan, se on parasta se! Kun saa tehdä mitä rakastaa eniten, se onnellisuus välittyy.

Nykyaikainen, heleä, tyylikäs ja klassisen kaunis.

Kampaajaa ja meikkaajaa suunnitellessa, tutustu tekijän tyyliin, joka on tänäpäivänä helppoa löytää, kotisivujen, facebookin, ja instagramin kautta. Niin löydät luultavasti tekijän ja tyylin joka miellyttää sinua eniten. Myös morsiamen on hyvä jo suunnitellessa tallentaa kuvia kampausen tyylistä, mikä miellyttää. Näin kampaajan on helppo päästä toiveista kärryille!