Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hotelli Haikon Kartano & Spa

Romanttinen Haikon Kartano

Unohtumattomat pienet tai suuret häät onnistuvat Haikossa joka vuodenaikaan. Haikko on aina kaunis juhlapaikka! Vietä hääyösi kahdestaan yhdessä sviiteistämme tai anna meidän järjestää unelmiesi juhlat koko suvullesi ja ystävillesi.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Juhlatiloja 10-200 hengelle, upeat hääsviitit ja huoneet kartanossa 14 kpl ja kylpylähotellissa 185 huonetta. Haikon juhlapalvelu käytössäsi - saat kaikki palvelut saman katon alla. Valitse kartanon juhlava sali tai juhlahuoneisto Villa Haikko meren rannalla.

Missä?

Porvoossa upealla paikalla meren äärellä, ympärillä 14 hehtaarin kartanopuisto anniskeluoikeuksin.

Mikä on parasta?

Hääparille ja vieraille on helppoa, kun koko hääjuhla pidetään yhdessä paikassa - aina kampauksista vihkimiseen ja hääjuhlasta majoitukseen. Kesäaikaan vihkiminen vehreässä kartanopuistossa tai Kartanon Keltaisessa salongissa. Kartanon puisto tarjoaa hienon taustan juhlille ja valokuvauksille kaikkina vuodenaikoina.

Meidän tyyli

Ylellinen, romanttinen, merellinen ja unohtumaton.

Vinkki!

Kartanon puisto tarjoaa hienon taustan juhlille ja valokuvauksille kaikkina vuodenaikoina.