Häävalssikurssi netissä

Siellä missä sinäkin!

TanssinTahtiOnline tarjoaa häävalssikurssin sekä häätanssikurssin verkossa. Opettele silloin kun itse haluat - siellä missä itse haluat. Häävalssin opetteleminen ei ole koskaan ollut näin helppoa!

Kaikkialla Suomessa

Hääohjelma

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Häävalssi-kurssi tarjoaa mahdollisuuden oppia valssin kauniin ja keinahtavan perusaskeleen paikallaan, kääntyen ja liikkuen sekä useamman tavan aloittaa ja lopettaa häävalssin. Näet askeleet sekä opettajaparin että hääparin tanssimana. Kurssin materiaali on suunniteltu niin helpoksi, että opit sen vaikka et olisi koskaan tanssinut askeltakaan —eikä tiedä, vaikka innostuisitkin asiasta- Häätanssi-kurssipaketin sen avulla koko suku voi harjoitella tavallisimmat perustanssit – näihin kuuluvat valssin lisäksi foksi, fusku ja hidas valssi. Kurssit sisältävät perusaskelikon ja peruskuvioiden lisäksi tietoa tanssiasennosta, tanssillisesta perusliikkeestä, parityöskentelystä ja tanssietiketistä.

Missä?

Missä vain, milloin vain. Tarvitset vain nettiyhteyden ja älylaitteen.

Mikä on parasta?

Voit opetella tanssin salat missä vain milloin vain. Ei tarvitse sopia aikoja tanssitunteja varten vaan voit opetella omassa rauhassa vaikka omassa olohuoneessasi.

Meidän tyyli

Laadukas, monipuolinen, helppo, aina saatavilla, toimiva

Vinkki!

Mikäli haluat syventää taitojasi, tanssia koreografiaa itse valitsemaasi musiikkiin tai vaikka irrotella salsalla - ota yhteyttä ja sovitaan yksityistunnit! info@tanssintahti.com / 045-1895151