Häät Tahkolla - Juhlatilat ja catering - Savo-Karjala

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Häät Tahkolla

Toteutamme yhdessä hääunelmasi

Golden Resortin kauniissa juhlatilassa onnistuu järjestää täydelliset juhlat jopa 250 hengelle joka vuodenaikaan. Hääyö juhlaseurueen kanssa onnistuu upeissa huviloissamme. Tervetuloa tutustumaan!

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Golden Resortin monipuoliset ja muunneltavat juhlatilat, herkulliset tarjoilut ja hyvä palvelu tekevät tilaisuudesta kuin tilaisuudesta onnistuneen. Golden Resortin kauniissa juhlatilassa onnistuu järjestää täydelliset juhlat jopa 250 hengelle joka vuodenaikaan. Tärkeään juhlapäivään kuuluu herkullinen tarjoilu, jonka voitte valita monipuolisista ja tasokkaista juhlamenuistamme pöytiintarjoiltuna tai buffetpöytään katettuna. Ammatillinen tarjoiluhenkilökuntamme on teitä varten varmistamassa onnistuneen tilaisuuden. Juhlaseurueen majoittuminen järjestyy myös Golden Resortin upeissa huviloissa. Juhlien jälkeen on hyvä suunnata lepäämään, jotta seuraavana päivänä voi nauttia Tahkon aktiviteettitarjonnasta ja nähtävyyksistä. Lisäpalveluina hääpareille erityistä luksusta tuo aamupala tarjoiltuna huvilaan tai yhteisen aamupalan voi nauttia päärakennuksessa muiden juhlavieraiden seurassa.

Missä?

Golden Resort on monipuolinen kokous- ja vapaa-ajankeskus rauhallisella paikalla Tahkon Lake/Forest golfkentän laidalla noin 55 kilometriä Kuopiosta pohjoiseen.

Mikä on parasta?

Golden Resortilla järjestät mieleenpainuvat ja tunnelmalliset juhlat omassa rauhassa, jossa syödään, juodaan, tanssitaan ja juhlitaan!

Meidän tyyli

Tunnelmallinen, rauhallinen, viihtyisä, monipuolinen, tasokas!

Vinkki!

Suunnittele omat häänettisivut verkossa ilmaisohjelmalla! Sivuille voit lisätä hääohjelman, tiedot juhlapaikasta, majoituksesta, saapumisohjeet, lisätä kuvia ja hallinoida kutsuja!