Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Häät Sokos Hotel Vantaa

Legendaarinen juhlapaikka Vantaalla!

Original Sokos Hotel Vantaa on kaikenlaisten tapahtumien ja tarinoiden tapahtumahotelii Vantaan ytimessä, lähellä kaikkea. Järjestämme ikimuistoiset juhlanne ammattitaidolla!

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Juhlatilat Original Sokos Hotel Vantaalla Le­gen­daa­ri­nen Tu­li­suu­del­ma sopii par­hai­ten 100–380 hen­gen häi­hin. Suuri tila on hel­pos­ti muun­nel­ta­vis­sa. Mes­ta­ri on va­loi­sa ja avara juh­la­ti­la 150 hen­gen juh­liin. Puis­to­la sopii jopa 200 hen­gen juh­liin, mutta sen voi jakaa myös pie­nem­piin ti­loi­hin. Tun­nel­mal­li­nen Wahl­lund so­vel­tuu 20–30 hen­gen häi­hin. Järjestämme häitä kaikkina vuoden aikoina.

Missä?

Original Sokos Hotel Vantaa Tikkurilassa.

Mikä on parasta?

Vietä ikimuistoinen hääjuhla perinteikkäässä hotellissamme Vantaalla Tikkurilassa. Jos haluatte tärkeänä päivänänne nauttia vain onnistuneesta hääjuhlasta, anna ammattitaitoisen henkilökuntamme huolehtia käytännön järjestelyistä. Juhli legendaarisessa Tulisuudelmassa aamuun asti yhdessä häävieraiden ja tähtiartistien kanssa. Hääpaikkana Vantaa on ainutlaatuinen: tarjoamme sinulle helposti muunneltavat juhlatilat erikokoisiin juhliin, sekä keittiömestarin loihtimat maistuvat häämenut. Saat kaiken tarvitsemasi helposti yksien seinien sisältä ja mitä meiltä ei valmiiksi löydy, se järjestetään. Meillä on laaja yhteistyökumppaneiden lista, mistä löydämme juuri teille kaikkea mitä te haluatte häihinne. Vantaa on tapahtuma-, kokous- ja viihdekeskus, joka sijaitsee monipuolisten liikenneyhteyksien yhtymäkohdassa Tikkurilan ytimessä. Hotellista on vaivaton pääsy niin lentokentälle kuin Helsingin keskustaan.

Meidän tyyli

Vantaa ei tarjoa kaikille jotain vaan jokaiselle kaiken. Rennolla vantaalaisella kierteellä tottakai!