Kivennapa Juankoski/Kuopio

Tahdotko! Unelmiesi häät - koko paketin!

Meillä on juhlatila järvinäkymällä Juankosken Muuruvedellä keskellä luontoa. Salattu paikka poissa ihmisvilkeestä. Meiltä saat koko paketin majoituksesta ruokiin, palveluun ja tanssilatojatkoillekin!

Kuopion alue

Juhlatilat ja catering

Matkailukartano Kivennapa

Kuonantie 280
73410 Juankoski

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Tarjoamme juhliisi ilmastoidut juhlatilat max. 150 hlöä (pääsali 120 hlöä + 50 hlöä lasiterassi) ympäri vuoden. Tanssilato varattavissa esim. hääjatkoille kesäisin max. 200 hlöä. Majoitusta juhlavieraille: hotellihuoneet 7 kpl (suihku, wc, pyyhkeet, lakanat, tv) ja sviitti Mökki, 8 hlöä (suuri luksus sähkösauna omalla pukuhuoneella, keittiö ja oleskelutilat Kivennapa Villa, 10 hlöä (heti valmis sähkökiuas ja kylpyhuone, kylpyhuone wc 1 kpl ja erillinen wc. 2 takkaa, oleskeluhuoneita 2 kpl, kabinetti ja parveke Kesäisin käytössä rantasaunamökkejä 2 kpl:tta (puulämmitteiset) 2+3 hlöä Yhteensä kesäisin majoitusta siis 39 hlö:lle. Lisämajoitusta varattivissa 15 km päässä Muuruveden kylällä huoneistohotelli Teekissä.

Missä?

Osoitteemme on Kuonantie 280, 74310 Juankoski, noin 50 km Kuopiosta Tahkovuoren suuntaan. Tahkolle n. 37 km.

Mikä on parasta?

Upea luonto ja järvimaisema ympärillä on jotain, mitä on vain harvoissa paikoissa tarjolla! Lähi- ja luomuruokaa, käytämme mm. oman tilan luomu lihaa, marjoja ja valmistamme leivän itse. Kukkapelto, josta voi saada kukat vaikka tanssilatoon! Ystävällinen palvelu ja pyrimme täyttämään toiveesi!

Palkinnot

Valtakunnallinen Maaseutumatkailuyrittäjien kellokas-palkinto 2019 Vuoden yrittäjä 1999 Vetovoimaisin maatilamatkailukohde