Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Häät Kalastajatorpalla

Fiskis - Ikoninen juhlapaikka meren rannalla

Hilton Helsinki Kalastajatorppa tarjoaa upeat puitteet niin isoihin juhlia kuin intiimimpään tilaisuuteen läheistesi kesken. Tiedämme, kuinka tärkeää on, että kaikki sujuu toiveittenne mukaan.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Hilton Helsinki Kalastajatorppa on tunnettu juhlatilaisuuksien pitopaikka. Loistavat puitteet suuriin ja pieniin tapahtumiin yhdistettynä ensiluokkaisella ravintolapalveluilla saa vaativimmankin juhlavieraan nauttimaan. Hotellin puistoalue tarjoaa mahdollisuudet ulkotapahtumiin ja puutarhajuhliin.

Missä?

Hilton Helsinki Kalastajatorppa sijaitsee Munkkiniemessä merenrannalla luonnonkauniilla paikalla vain 15 minuutin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Hotelliin on helppo saapua omalla autolla ja ulkopysäköinti on maksuton. Raitiovaunu 4 päätepysäkki sijaitsee myös vain muutaman sadan metrin päässä hotellista.

Mikä on parasta?

Hilton Helsinki Kalastajatorppa tarjoaa tilat, palvelut ja asiantuntemuksen, jolla tapahtumasi onnistuvat. Legendaarisessa Pyöreässä Salissa on juhlittu vuosikymmenten ajan. Valoisa sali soveltuu juhliin, gaalaillallisille ja vastaanottoihin. Juhlaillalliselle mahtuu jopa 350 vierasta kahdessa kerroksessa. Pienempiin juhliin sopivasta Merisalista on myös pääsy puutarhaan ja merenrantaan ulkoilmatilaisuuksia varten. Tunnelmallinen Vanha Torppa tarjoaa juhlavat puitteet perhejuhliin ja häihin Kongressikeskuksen siivessä omassa rauhassaan. Kesäisin vehreällä piha-alueella ja terassilla voi nauttia vaikka tervetulomaljat.

Meidän tyyli

Ikoninen juhlapaikka, monipuoliset tilat, upeat tarjoilut erikoisruokavalioineen, ammattitaitoiset asiantuntijamme apunanne, kansainvälisen tason palvelut 100 vuoden kokemuksella,

Palkinnot

Finland's Leading Conference Hotel 2022 Finland's Leading Business Hotel 2016

Vinkki!

Kun järjestätte yli 60 hengen häätilaisuuden, tarjoamme teille hääyön Deluxe huoneessa veloituksetta. Toimitamme häähuoneeseen talon lahjan, pullon kuohuviiniä huonepalveluaamiaisen yhteydessä, kukka-asetelman ja suklaata. Tutustu sivuillamme "Juhlajärjestäjän oppaaseen" – olemme koonneet paljon käytännön asioita, jotka helpottavat juhlien suunnittelua!