Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Häät Hesperiassa

Uudistunut Crowne Plaza Helsinki-Hesperia

Crowne Plaza Helsinki - Hesperia -hotellin toisen kerroksen juhlatilat takaavat uniikit puitteet häihin- Hesperia Ballroom – isompiinkin juhliin sekä terassillinen Talvipuutarha intiimimpiin juhliin.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Crowne Plaza Helsinki - Hesperia on oiva paikka häille ja muille juhlatilaisuuksille. Loistavat puitteet niin suuriin kuin pieniinkin tapahtumiin yhdistettynä ensiluokkaisilla ravintolapalveluilla saavat juhlavieraat viihtymään. Hotellin kokouskerroksen vetonauloja ovat Hesperia Ballroom sekä Talvipuutarha, jotka ovat muunneltavissa monipuolisesti suuriinkin tilaisuuksiin sopiviksi.

Missä?

Töölön kruunu – uudistunut Crowne Plaza Helsinki - Hesperia -hotelli tarjoaa ensiluokkaisen sijainnin rauhallisen Hesperia-puiston ja Suomen Kansallisoopperan vieressä, vain muutaman minuutin päässä kaupungin keskustasta, Mannerheimintien varrella.

Mikä on parasta?

Legendaarisen hotellin 50-vuotinen tarina on tuotu uudistusten myötä tähän päivään. Crowne Plaza tarjoaa kaupungin parhaimpiin kuuluvat kokoustilat jopa 550 asiakkaalle sekä juhlatilat jopa 1000 henkilölle. Monipuolinen huonevalikoimamme ja hotellimme ylin, Club-kerros mittavine lisäpalveluineen tyydyttävät vaativimmankin hotelliasiakkaan toiveet. Hotellin alakerrassa toimii Forever Töölö Kuntoklubi, joka tarjoaa kaupungin parhaimpiin kuuluvan kuntosalin, saunan sekä uima-altaan hotellivieraille. Samasta paikasta löytyy myös kauneushoitola RM Beauty Room sekä Kampaamo Le Gall Hair, joten juhliin valmistautumisenkin voi hoitaa saman katon alla!

Meidän tyyli

Ylelliset, premium-tason puitteet, huomaavaisella ja ammattitaitoisella palvelulla kansainväliseen tyyliin.

Palkinnot

Finland’s Leading Business Hotel 2021 & 2014 Finland's Leading Hotel 2011, 2010, 2009, 2008 Finland’s Luxury City Hotel 2013 Finland’s Luxury Business Hotel 2012

Vinkki!

Häätilaisuus on herkkä ja yksilöllinen juhla. Hotellimme toisessa kerroksessa olevat juhlatilat, viihtyisä Hesperia Ballroom isompiin juhliin ja terassillinen Talvipuutarha intiimimpiin juhliin, takaavat hienot puitteet häätilaisuuteenne. Hesperia Ballroom on oivallinen yli 80 hengen ja Talvipuutarha alle 80 hengen häätilaisuuksiin. Valittavissanne on valmiiksi suunniteltu talon hääjuhlapaketti tai erilliset tuotteet oman valintanne mukaan illallismenuistamme. Taitava tiimimme suunnittelee kanssanne teille ikimuistoisen ja uniikin päivän. PS. Tarjoamme hääparille hääyön Junior Suite -huoneluokassa, kun häätilaisuuteen osallistuu yli 60 aikuista. Häähuone sisältää pienen yllätyksen, aamiaisen kahdelle ja myöhäisen huoneen luovutuksen!