Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Haapala Panimoravintola

Ihmisten tekemää - aidosti omasta maasta

Järjestämme juhlat tai tilaisuudet maksimissaan 120 henkilölle, upeassa maalaismiljöössä. Panimomme kautta saatavilla myös tuotteita kustomoidulla etiketillä!

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Haapalasta löytyy ravintola, majoitusta, sekä Kainuun ainoa panimo. Koko ravintolatilan pystyy myös varaamaan käyttöönsä ja tilassa on 120 henkilön maksimi henkilömäärä kesäaikaan. Ravintolatilaan on yhdistettävissä lämmittämätön hallitila esimerkiksi häiden tansseja ajatellen. Ravintolan pääty soveltuu maksimissaan 32 henkilön tilaisuuksiin. 120 henkilön tilaisuuden majoitus järjestyy myös siten, että 20 henkilöä majoittuu Haapalassa ja 100 henkilöä voimme majoittaa samaan perheyritykseen kuuluviin IIDA lomahuoneistoihin noin 2km päähän Haapalasta. Vanhassa päärakennuksessa voimme toteuttaa noin 10-30 henkilön tilaisuudet pirtissä, salissa tai molemmissa. Ravintolamme keittiö hoitaa tarjoiltavat, ja päärakennuksessa on myös anniskeluoikeudet.

Missä?

HAAPALA sijaitsee Sotkamossa Haapalanlahdella - vain noin kilometrin päässä Vuokatin matkailukeskittymästä.