Häälaululahja

Ainutkertainen, ikuinen ja aineeton häälahja

Ajatellaan tunnetta, joka syntyy aina uudelleen ja uudelleen, kun Laululahja-biisi kuunnellaan. Laululahja jättää lämpiman jäljen ihmisten tunnemuistiin. Se tarkoittaa sitä, että he tuntevat itsensä tärkeäksi, arvokkaaksi ja rakastetuksi. Laululahja välittää ajatuksesi ja tunteesi hääpariparille. Se ei mene rikki. Laululahja on pysyvä jälki.

Helsingin alue

Häälahjat

Kook Management Oy

Häälahja 1
00100 Biisinuotio

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Mikä on häälaululahja? Häälaululahja on uusi kappale eli biisi eli laulu tehtynä juuri tälle Hääpärille. Se on uusi laulu, jossa on hääpärille omistetut sanat ja sävel sekä musiikkityylilaji. Kappale on sanoitettu, sävelletty ja sovitettu Hääparin lempimusiikkityylillä tai lahjan antajien toiveiden mukaisesti. Häälaululahja voi olla esimerkiksi valssi, rock, pop, iskelmä, lattari, disco, rap, tango, laulelma tai rakkausballadi. Mitä Häälaululahja sisältää: - uusi sanoitus ammattisanoittajan kädenjälkeä - uusi sävellys ammattisäveltäjän toteuttamana - musagenren eli kappaleen tyylilajitoive huomioituna sovitus - äänitallenne kappaleesta - kortin hääparin nimillä ja kappaleen sanoituksella varustettuna

Missä?

Häälaululahja toteutetaan ammattibiisintekijöiden tiimin kanssa. Tiimiimme kuuluu useita biisintekijöitä sanoittajia, säveltäjiä, solisteja, jne... Työskentelemme virtuaalisesti missä vain :) Tapaamme asiakkaitamme helposti lännessä ja etelässä. Pidämme paljon videokokouksia tiimimme ja asiakkaidemme kanssa.

Mikä on parasta?

Hääparien palautteet ovat ihania! Tässä kommentteja suorina lainauksina Whatsapp -viesteistä. Olimme iloisia kun onnistuimme ja jätimme muistijäljen. " Ihan mahtava kappale ❤ ootte ihan uskomattomia ❤ ihan kyyneleet tuli silmiin ❤ " " Kyllä tämä tahdissa tulemme tanssimaan meidän häätanssimme, kiitos teille aivan valtavasti ❤ " " 3 vanhinta lasta kuunteli myös ja kaikki tykkäsi ja sanoivat että ihan meidän kuuloinen ❤ "

Meidän tyyli

ikuinen, aineeton, vaikuttava, muistijälki, pysyvä,

Palkinnot

Tiimimme on voittanut useita biisintekijäpalkintoja sanoituksillä, sävellyksillä ja sovituksilla. Kuulumme Suomen musiikintekijöihin, olemme ammattibiisintekijöitä ja käsikirjoittajia. Tiimin sanoittajalla Neiti Ö on sijoittunut useissa kilpailuissa ( 2016 Somero Soikoon, finaalibiisi, 2013 Vuoden Merilaulu, finaalibiisi, 2012 Vuoden Merilaulu, 3. sija, 2010 Vuoden Merilaulu, voittobiisi, 1. sija )

Vinkki!

Teemme häälauluahjan hääparille tiimimme kehittämällä menetelmällä. Häälaululahja voidaan toteuttaa hyvin nopeasti mutta yleensä työstäminen vie tiimiltä 1-2 viikkoa. Yllätimme itsemme ja hääparin LOVE ME DO 2019 Talvi häätapahtumassa jossa saimme toteutettua häälaululahjan alle 48 tunnissa! :) Se vaati tiimiltämme keskittymistä ja tarkkaa ymmärrystä hääparin tarinasta ja unelmista. Pääset kuuntelemaan esimerkkikappaleita näiden linkkien takaa LEIJA JA NARU (hääparille tehty kappale heidän tarinasta ja rakkaudesta) https://youtu.be/GNYaLFia6mU TAHDON https://youtu.be/j7s4HJn7vTo