KuvaKorpela - Hääkuvaus - Pirkanmaa

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

KuvaKorpela

Aunutlaatuiset hetkesi kuviksi

KuvaKorpela on valokuvauspalvelua tarjoava pariskunta, Raimo ja Anneli Korpela. Saatte käyttöönne tiimin, jonka kanssa onnistutte kuvissa varmasti. Kuvauspakettiin sopien liikumme koko Etelä-Suomessa.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Hääkuvaus sekä lapsi- ja perhekuvaukset.

Missä?

Asumme Pirkanmaalla, mutta suurimman osan kuvauksista teemme muualla Suomessa.

Mikä on parasta?

Meitä on hääkuvauksessa aina kaksi - kuvaaja ja assari. Annelin kertomaa: En itse kuvaa, vaan tärkein tehtäväni kuvaustilanteessa on luoda rento ja toimiva ilmapiiri sekä huolehtia että kuvattavien asut, hiukset ja mahdolliset rekvisiitat näyttävät mahdollisimman hyviltä. Näin Raimo voi keskittyä teidän ohjaamiseenne ja kuvaamiseen. Olen mukana jo ensitapaamisessa ja osallistun kuvausten ideointiin, suunnitteluun ja aikatauluttamiseen. Tykkäämme tästä hommasta!

Meidän tyyli

Valoisat ja värikkäät hääkuvat. Varmuus, rauhallisuus ja kokemus näkyvät kuvissamme, mutta luomme niihin iloa, riemua ja riehakkuuttakin sekä koko hääpäivän tunnelman.

Palkinnot

Lukuisat hääpareilta, kaasoilta ja bestmaneilta sekä hääparien vanhemmilta saamamme kiitokset ovat parhaita palkintoja.

Vinkki!

Kysykää meiltä vinkkejä hääpäivän aikatauluttamiseen ja hääohjelman sujumiseen. Annamme ehdotuksia kymmenien häiden kokemuksella.