Hääkuvaaja Hiljander - Hääkuvaus - Kaikkialla Suomessa

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääkuvaaja Hiljander

Olipa toiveenanne kihlajaiskuvaus tai koko päivän kestävä dokumentaarinen hääkuvaus, Hääkuvaaja Hiljander ikuistaa ainutlaatuisen hetkenne vankalla ammattitaidolla. Tehdään yhdessä unelmistanne totta ja ikuistetaan ainutlaatuinen päivänne ihanilla kuvilla, joiden pariin voitte palata vielä vuosienkin jälkeen.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Kihlajaiskuvaus/Parikuvaus, Dokumentaarinen hääkuvaus, Tapahtumakuvaus

Missä?

Kuvaan pääasiassa pk-seudulla. Teen kuvauksia myös koko Suomessa, joten kysy lisää, mikäli kuvauspaikkasi ei satu olemaan pk-seudulla tai sen välittömässä läheisyydessä.

Mikä on parasta?

Voitte vapaasti valita itsellenne parhaan kuvauspaketin laajasta valikoimasta. Tärkeintä on, että saatte ikuistettua ainutlaatuisen päivänne juuri siinä laajuudessa kuin haluatte. Löydätte helposti eri kuvauspakettien hinnat verkkosivuilta.

Meidän tyyli

Luotettava, ammattitaitoinen, rento, auttavainen ja eloisa.

Vinkki!

Jokaisen kannattaa suunnitella juuri sellaiset häät, missä itse viihtyy parhaiten. Silloin kun hääpari viihtyy omissa häissään viihtyy myös vieraat.