Hääkuvaaja Hiljander

Olipa toiveenanne kihlajaiskuvaus taikka koko päivän kestävä dokumentaarinen hääkuvaus, Hääkuvaaja Hiljander ikuistaa ainutlaatuisen hetkenne vankalla ammattitaidolla. Ottakaa rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan yhdessä tulevista häistänne ja niiden ikuistamisesta. Tehdään yhdessä unelmistanne totta ja ikuistetaan ainutlaatuinen päivänne ihanilla kuvilla, joiden pariin voitte palata vielä vuosienkin jälkeen.

Kaikkialla Suomessa

Hääkuvaus

Kysymykset & vastaukset

Kihlajaiskuvaus/Parikuvaus, Dokumentaarinen hääkuvaus, Tapahtumakuvaus

Kuvaan pääasiassa pk-seudulla. Teen kuvauksia myös koko Suomessa, joten kysy lisää, mikäli kuvauspaikkasi ei satu olemaan pk-seudulla tai sen välittömässä läheisyydessä.

Yhteydenotot mielellään sähköpostilla. Mikäli haluat, että sinuun otetaan yhteyttä soittamalla, niin lisää sähköpostiin numerosi ja aika jolloin sinuun saa parhaiten yhteyden. Soitan sinulle takaisin mahdollisimman pian.

Voitte vapaasti valita itsellenne parhaan kuvauspaketin laajasta valikoimasta. Tärkeintä on, että saatte ikuistettua ainutlaatuisen päivänne juuri siinä laajuudessa kuin haluatte.

Luotettava, ammattitaitoinen, rento, auttavainen ja eloisa.

Jokaisen kannattaa suunnitella juuri sellaiset häät, missä itse viihtyy parhaiten. Silloin kun hääpari viihtyy omissa häissään viihtyy myös vieraat.