Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Grafilia

Kalligrafiaa suurella sydämellä

Grafilia on yhden naisen intohimo käsillä tekemiseen ja kauniisiin kirjaimiin. Grafilialta saat modernit häiden paperituotteet aina Save the Dateista kutsuihin, kirjekuorten ja paikkakorttien kautta!

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Halutessasi saat kaikki häiden paperituotteet kätevästi meiltä, mutta jos tarvetta on esim. vain paikkakorteille, niin sekin onnistuu. Valikoimiin kuuluu mm. Save the Datet, hääkutsut, paikkakortit, kirjekuoret, menu-ja ohjelmakortit.

Missä?

Asun Oulussa, mutta tuotteet voidaan tietysti postittaa mihin päin Suomea (tai maailmaa?) tahansa!

Mikä on parasta?

Parasta ovat tyylikkäät ja hyvälaatuiset tuotteet, joista jokainen on tehty suurella sydämellä hääparia ja häävieraita ajatellen. Asiakkaat ovat minulle kaikki kaikessa, joten panostan hyvään asiakaspalveluun ja voit olla yhteydessä matalalla kynnyksellä <3

Meidän tyyli

Moderni Kaunis Elegantti Tyylikäs

Vinkki!

Hääkiireiden keskellä muista pitää pieniä taukoja! Luota häätiimiisi ja delegoi heille sopivia tehtäviä. Kaikki järjestyy kyllä ja päivästä tulee ikimuistoinen ja juuri teidän näköinen, vaikka jokin pieni asia unohtuisikin. Muistakaa nauttia hääpäivänä ja pysähtykää tietoisesti pitkin päivää ja vain katselkaa ympärillenne. Ottakaa talteen muistoja nauravista ja tanssivista häävieraistanne, painakaa mieleen miltä hääpaikassanne tuoksui ja miltä teistä juuri sinä hetkenä tuntui <3