Gixon, livemusiikkia juhliin - Hääohjelma - Kaikkialla Suomessa

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Gixon, livemusiikkia juhliin

Gixon - livemusiikkia elämäsi juhliin

Livemusiikin buukkaaminen häihin ja muihin yksityistapahtumiin ei ole ikinä ollut näin helppoa. Kaikki osa-alueet buukkauksesta maksamiseen hoituvat Gixon mobiilisovelluksessa. Myös online keikkoina!

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Gixon on ainutlaatuinen livemusiikin markkinapaikka. Artistit tarjoavat palveluitaan suoraan asiakkaalle mobiilisovelluksen avulla, asiakkaan tarpeen mukaisesti. Vie illanistujaiset nextille levelille, buukkaa livemusiikkia vaikkapa omaan olohuoneeseen. Gixon tuo iloa ja elämyksiä yksityistilaisuuksiin elävän musiikin välityksellä niin, että se on helppoa, turvallista ja läpinäkyvää - suoraan applikaatiolla. Esiintyjien ja ohjelman ostaminen häihin, illanviettoihin, perhejuhliin tai mihin tahansa omiin tapahtumiin ei ole ollut koskaan näin helppoa. Gixon-applikaatio mahdollistaa kaikki ohjelman ostamiseen liittyvät käytännön asiat, varauksesta maksamiseen sovelluksen sisällä. Millaisia esiityjiä Gixonista löytyy? Gixonin artistikattauksesta löydät trubaduurit, duot ja pienet kokoonpanot tuomaan tunnelmaa polttareista varpajaisiin. Artistit koostuvat laulaja-lauluntekijöistä, cover-musiikkia esittävistä artisteista ja duoista, sekä DJ:stä muodostaen kokonaisuuden, jossa jokaiseen tilaisuuteen löytyy toiveiden ja vaatimusten mukainen esittäjä klassisesta musiikista jazzin kautta rankempaan rokkiin ja bilemeininkeihin. Palvelun sisältö laajenee lähitulevaisuudessa aina bändeihin sekä muihin musiikki- ja live-sisältöihin, kuten soittotunnit.

Missä?

Gixon on saatavilla myös ONLINE esiintymisinä koko Suomessa. Keikkasetit alkavat online keikkojen puolella jo yhden biisin, 5 minuuttia, “onnittelutervehdyksistä” ja live-keikkojen puolella alkaen 15 minuuttia, joten myös muutaman biisin keikoille on mahdollisuus esimerkiksi hääseremoniaan kirkossa.

Mikä on parasta?

Gixon mahdollistaa artistibuukkaukset jopa saman päivän tapahtumiin jos vaikka polttareihin kaivataan yllätysesiintyjää lyhyellä varoitusajalla. Saatavilla myös koronaturvallisia interaktiivisia online privaattikeikkoja.

Meidän tyyli

Turvallinen ja luotettava Nopea ja notkea Trendikäs Innovatiivinen Kansainvälinen

Vinkki!

Korona-aikana toimii myös ONLINE keikat Zoomin välityksellä koko Suomessa. Oma yksityiskeikka alkaen jopa 5 minuutin vedoista alkaen. Hyvä tapa testata esiintyjää vaikkapa häitä varten, romanttisilla illallisilla kotona tulevan puolisosi kanssa. Buukkauksen jälkeen voit keskustella artistin kanssa applikaation chatissä toivomuksista ja tapahtuman yksityiskohdista esiintymiselle.