Gixon, livemusiikkia juhliin

Gixon - livemusiikkia elämäsi juhliin

Livemusiikin buukkaaminen häihin ja muihin yksityistapahtumiin ei ole ikinä ollut näin helppoa. Kaikki osa-alueet buukkauksesta maksamiseen hoituvat Gixon mobiilisovelluksessa. Myös online keikkoina!

Kaikkialla Suomessa

Hääohjelma

Libera la Musica Oy

Katajanokanlaituri 5, 216
00160 Helsinki

Kysymykset & vastaukset

Gixon on ainutlaatuinen livemusiikin markkinapaikka. Artistit tarjoavat palveluitaan suoraan asiakkaalle mobiilisovelluksen avulla, asiakkaan tarpeen mukaisesti. Vie illanistujaiset nextille levelille, buukkaa livemusiikkia vaikkapa omaan olohuoneeseen. Gixon tuo iloa ja elämyksiä yksityistilaisuuksiin elävän musiikin välityksellä niin, että se on helppoa, turvallista ja läpinäkyvää - suoraan applikaatiolla. Esiintyjien ja ohjelman ostaminen häihin, illanviettoihin, perhejuhliin tai mihin tahansa omiin tapahtumiin ei ole ollut koskaan näin helppoa. Gixon-applikaatio mahdollistaa kaikki ohjelman ostamiseen liittyvät käytännön asiat, varauksesta maksamiseen sovelluksen sisällä. Millaisia esiityjiä Gixonista löytyy? Gixonin artistikattauksesta löydät trubaduurit, duot ja pienet kokoonpanot tuomaan tunnelmaa polttareista varpajaisiin. Artistit koostuvat laulaja-lauluntekijöistä, cover-musiikkia esittävistä artisteista ja duoista, sekä DJ:stä muodostaen kokonaisuuden, jossa jokaiseen tilaisuuteen löytyy toiveiden ja vaatimusten mukainen esittäjä klassisesta musiikista jazzin kautta rankempaan rokkiin ja bilemeininkeihin. Palvelun sisältö laajenee lähitulevaisuudessa aina bändeihin sekä muihin musiikki- ja live-sisältöihin, kuten soittotunnit.

Gixon on saatavilla myös ONLINE esiintymisinä koko Suomessa. Keikkasetit alkavat online keikkojen puolella jo yhden biisin, 5 minuuttia, “onnittelutervehdyksistä” ja live-keikkojen puolella alkaen 15 minuuttia, joten myös muutaman biisin keikoille on mahdollisuus esimerkiksi hääseremoniaan kirkossa.

www.gixonapp.com Lataa mobiiliapplikaatio Google Play tai App Storesta -kaupoista. Kuinka buukkaan ja maksan esiintyjän? Lataa applikaatio, kirjaudu palveluun ja syötä meilitse saatu varmistuskoodi sähköpostiosoitteen varmistamiseksi. Selaa artisteja ja buukkaa haluamasi artisti haluamallesi päivälle ja kellonajalle sekä toivottu keikan pituus. Syötä myös tapahtumapaikan osoite ja mahdolliset lisäinfot. Ensimäisellä buukkauskerralla syötä myös debit/credit kortin tiedot keikan veloitusta varten. Maksupalveluntarjoajana käytämme Stripen palveluita.Kaikki keikkaan liittyvät käytännön asiat siis hoituvat sovelluksen sisällä.

Gixon mahdollistaa artistibuukkaukset jopa saman päivän tapahtumiin jos vaikka polttareihin kaivataan yllätysesiintyjää lyhyellä varoitusajalla. Saatavilla myös koronaturvallisia interaktiivisia online privaattikeikkoja.

Turvallinen ja luotettava Nopea ja notkea Trendikäs Innovatiivinen Kansainvälinen

Korona-aikana toimii myös ONLINE keikat Zoomin välityksellä koko Suomessa. Oma yksityiskeikka alkaen jopa 5 minuutin vedoista alkaen. Hyvä tapa testata esiintyjää vaikkapa häitä varten, romanttisilla illallisilla kotona tulevan puolisosi kanssa. Buukkauksen jälkeen voit keskustella artistin kanssa applikaation chatissä toivomuksista ja tapahtuman yksityiskohdista esiintymiselle.