Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Gaura Pearls

Uniikit Design Helmikorut

Suunnittelemme ja valmistutamme moderneja, skandinaavisia ja tyylikkäitä design koruja. Visiomme on luoda ajattomia ja pitkäaikaisia koruja. Klassikko helmi sopii mainiosti ajatukseemme, sillä helmi aitona ja luonnollisena korumateriaalina on aina ajaton.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Valikoimastamme löydät yksilölliset korut hää- ja juhlapukeutumiseen. Helmikoruissa yhdistyvät näyttävä moderni hopeinen design sekä aito makeanvedenhelmi. Korumme edustavat laadukasta käsityötä, luonnollisia materiaaleja ja kaunista viimeistelyä.

Missä?

Gaura Pearls design helmikorut löydät valtuutetuilta jälleenmyyjiltämme ympäri Suomen. Toimitamme koruja myös tilauksesta sinulle lähimpään jälleenmyyntipisteeseemme. https://gaurapearls.fi/jalleenmyyjat/ osoitteesta löydät tuotteitamme myyvät verkkokaupat sekä valtuutetut koruliikkeet.