Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Galleria Koru

Galleria Koru on olemassa sinua varten

Ystävällistä ja asiantuntevaa kultasepän palvelua kodikkaassa ympäristössä. Tänne voi tulla myös vain ihastelemaan koruja ja hakemaan vastauksia mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Tervetuloa!

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Tarjoan kultasepänalan palveluja. Teen korjaus- ja tilaustöitä, myös kihla-vihkisormuksia ja minulla on myös oma hopea- ja kultakorujen mallisto nähtävillä liikkeessä.

Missä?

Paja/liiketilani sijaitsee Helsingin Kruununhaassa Mariankatu 17, 00170 Helsinki. Tarvittaessa tapaaminen voidaan sopia myös muualle, tai liikkeen aukioloaikojen ulkopuolelle, olethan yhteydessä minuun. Suunnittelun voimme toteuttaa myös sähköpostin avulla. Tapaaminen ja hinta-arvion antaminen ei sido sinua mitenkään.

Mikä on parasta?

Saat liikkeessäni kultasepän asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua. Käytän koruissani kierrätettyä kultaa ja hopeaa ja tarjoan myös jalokivissä jäljitettäviä ja mahdollisimman egologisia vaihtoehtoja. Minulle hyvä työpäivä muodostuu korujen teosta, mutta myös vuorovaikutuksesta sinun kanssasi.

Meidän tyyli

Kestävät arvot, ystävällinen, asiantunteva ja luotettava.

Vinkki!

Varaa tarpeeksi aikaa sormuksesi suunnitteluun. Käytät sormusta koko ikäsi ja sen on kestettävä elämän myllerykset ja oltava sinun näköisesi.