Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Flove Kukkapalvelu

Kukat kuuluvat elämän onnellisiin hetkiin ja kruunaavat juhlatunnelman.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Kukat vahvistavat juhlan ja tilan tunnelmaa ja saavat aikaan vahvoja positiivisia tunne-elämyksiä. Kukkakimput ja -asetelmat ovat floristin sitomia ja aina tuoreista leikkokukista valittuja sekä sovittuun värimaalimaan sopivia. Kukat vaihtelevat sesongin mukaan ja ne noudattavat sovittua tyyliä.

Missä?

Toimimme pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla. Olemme myös tehneet tapahtumakukkia pääkaupunkiseudun lähikaupunkeihin, joten kannattaa kysyä.

Mikä on parasta?

Meille on tärkeää, että onnistumme yhdessä tekemään juhlistanne ja tiloistanne viihtyisiä, upeita ja tilaisuuksista ikimuistoisia. Toimimme aina asiakaslähtöisesti. Mitoitamme palvelut toiveidemme mukaan ja tavoitteenamme on tehdä kukkien hankinnasta teille mahdollisimman helppoa ja sujuvaa.

Meidän tyyli

Laadukas, asiakaskohtainen, tilaisuuteen ja tyyliin sopiva, ihastuttava ja elämyksiä tuottava.

Vinkki!

Kirjatkaa ylös tai kerätkää inspiraatio kuvia unelmienne tyylistä, tunnelmasta ja väreistä. Jättäkää työ ja huolehtiminen meille.