Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Fefefone - Äänivieraskirja

Uusi tapa muistaa

Fefefone on suomen ensimmäinen äänivieraskirjavuokraamo! Ainutlaatuisen äänivieraskirjan avulla, vieraat voivat tallentaa tervehdyksensä tyylikkäällä vintage-puhelimella kynän ja paperin sijaan!

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Fefefone on ensimmäinen äänivieraskirjavuokraamo Suomessa! Tarjoamme äänivieraskirjoja vuokralle erilaisiin tilaisuuksiin, kuten häihin, muistotilaisuuksiin, yritystapahtumiin ja muihin juhlatilaisuuksiin. Äänivieraskirja on ainutlaatuinen tapa tallentaa vieraiden tervehdykset ja onnittelut ääniviesteinä! Meidän valikoimasta löydät erilaisia äänivieraskirjoja eri tilaisuuksiin ja budjetteihin sopivaksi. Äänivierakirjoissamme on erilaisia teemoja, värejä ja tyylejä, jotta löydät juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. Vuokraan sisältyy äänivieraskirjapuhelin, kehystetty infotaulu, käyttöohjeet ja ilmainen toimitus. Tämän lisäksi saat upean muistitikun äänitiedostoineen omaksesi! Äänivieraskirja on uniikki ja helppo tapa tallentaa tärkeät hetket. Meidän avullamme voit luoda unohtumattomia ja henkilökohtaisia muistoja, jotka ovat mukanasi ikuisesti.

Missä?

Palvelumme on saatavilla koko Suomessa, sillä äänivieraskirja postitetaan asiakkaalle. Lisäksi asiakkailla on mahdollisuus noutaa äänivieraskirja Vaasasta.

Mikä on parasta?

Hääpäivä on yksi elämän tärkeimmistä päivistä, ja haluat varmasti muistaa sen loppuelämäsi. Jos haluat ikuistaa juhlasi unohtumattomasti, meillä on siihen ratkaisu - äänivieraskirja! Äänivieraskirja on helppo ja hauska tapa tallentaa juhlanne todelliset äänet. Voit kuunnella rakkaidesi tervehdyksiä uudelleen ja uudelleen vuosienkin päästä, ja niiden avulla voit palata takaisin hetkeen ja tuntea samat tunteet kuin hääpäivänä. Äänivieraskirja on tyylikäs ja helppo käyttää - vieraat voivat helposti tallentaa tervehdyksensä ääniviesteinä ilman että heidän tarvitsee kirjoittaa mitään. Olemme aina valmiita vastaamaan kysymyksiin ja tarjoamaan apua tarvittaessa. Meidän avullamme voit varmistaa, että juhlasi tulee olemaan ikimuistoinen ja unohtumaton.

Meidän tyyli

Ainutlaatuinen: Fefefone tarjoaa ainutlaatuisen tavan muistaa juhlat, joka erottuu perinteisistä vieraskirjoista. | Henkilökohtainen: Fefefonen-palvelu on suunniteltu tarjoamaan henkilökohtainen ja intiimi tapa tallentaa vieraiden tervehdykset. Äänivieraskirjan vuokraajalla on mahdollisuus nauhoittaa henkilökohtainen tervehdysviesti, jonka vieraat kuulevat nostaessa luurin. Vuokraaja voi myös räätälöidä mukana tulevan infotaulun, joka ohjeistaa vieraita äänivieraskirjan käyttöön ja antaa vinkkejä mitä vieraat voivat sanoa. | Tyylikäs: Äänivieraskirjamme ja lisätarvikkeet ovat on suunniteltu tyylikkäällä ja modernilla tavalla, joka sopii kaiken tyylisiin häihin ja lisää juhlatilaisuuden arvokkuutta. | Helppo käyttää: Äänivieraskirja on helppo käyttää ja sopii kaikille vieraille. | Muistorikas: Äänivieraskirja luo unohtumattomia muistoja, joita voit kuunnella ja jakaa rakkaidesi kanssa ikuisesti.

Vinkki!

Älkää pelätkö rikkoa perinteitä ja luoda omanlaisenne juhla! Häät ovat teidän juhlanne ja niiden tulisi kuvastaa teidän persoonallisuuttanne ja tyyliänne. Älkää ajatelko, että teidän täytyy noudattaa tiettyjä kaavoja tai perinteitä vain siksi, että niin on aina tehty. Tehkää omat valintanne ja luokaa unelmienne juhla! Miettikää millaisia asioita haluatte juhlassa korostaa ja mitä elementtejä haluatte painottaa. Luokaa hääjuhla, joka tuntuu juuri teidän näköiseltä, sillä silloin juhla on unohtumaton sekä teille että vieraille.