FAB Makeup & Hair & Floral - Kauneus ja kampaukset - Helsinki ja Uusimaa

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

FAB Makeup & Hair & Floral

Kukkia ja kauneutta

FABista saat häihisi meikkaukset, kampaukset ja kukat! Kaikki kauneus saman katon alta! Järjestän myös räätälöityjä meikki-, hius- ja kukkakursseja kaveriporukoille.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Meikkaus -ja kampauspalvelut. Hiusten leikkaukset ja värjäykset. Kukkatyöt tilauksesta.

Missä?

FAB makeup - hair / floral, Fabianinkatu 5, 00130 Helsinki

Mikä on parasta?

Asiakkaiden suusta kuultua; parasta on kun kaiken kauneuteen liittyvän saa saman katon alta. Kokonaisuus mietitään tarkasti yhdessä, niin että kaikki sopivat yhteen. Morsiamen kanssa suunnitellaan yhdessä kaikki kukkakimpun nauhaa myöten. Hiuskoristeet on helppo suunnitella kampaukseen sopivaksi, kun tekijä itse kiinnittää ne. Helppoa ja vaivatonta, vuosien ammattitaidolla!

Meidän tyyli

Persoonallinen, ammattitaitoinen, muodikas, ystävällinen, asiantunteva

Vinkki!

Luo PInterestiin erilaisia hääkansioita! Etsi spontaanisti kuvia kukista, meikistä, kampauksesta, juhlatyylistä, puvusta yms - ja huomaat aika pian mikä on tyyli josta pidät! Kuvista on helppo hahmottaa esim. onko kaikki kimput rönsyileviä vai pieniä ja säntillisiä, onko hiuskukat suuria tai onko niitä lainkaan, mitkä värit houkuttelee eniten. Kuvakansiot on oiva apuväline kaikessa hääsuunnittelussa ja kauniin kokonaisuuden luomisessa!