Emma Theman Illustrations - Hääkutsut ja hääkoristeet - Kaikkialla Suomessa

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Emma Theman Illustrations

Emma uskoo onnellisuuden löytyvän pienistä hetkistä tässä ja nyt. Siveltimensä avulla hän kertoo rakkaustarinanne, joka herää henkiin akvarellipaperilla. Emma haluaa tuoda hymyn huulillenne.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Mikä olisikaan häävieraille viehättävämpää kuin nähdä kutsukortissa taideteos, jossa morsiuspari ja yhteinen elämänne on ikuistettuna! Keskusteluiden kautta Emma oivaltaa tarinanne ja ikuistaa sen vesivärein, lukuisin yksityiskohdin teokseksi, joka lopulta ripustetaan kehystettynä seinällenne. Kutsukortit, kiitoskortit, menut, paikkakortit, ohjelmalehtiset ja muut hääjuhlan paperituotteet voidaan koristaa samalla kuvalla tai lisäkuvituksilla saman teeman ympärille. Yhtenäinen ilme kuvallisessa viestinnässä luo viimeistellyn ja tyylikkään vaikutelman. Emman käsialalla saadaan vielä sievä piste i:n päälle! Yksilöllinen taideteos on huikea häälahja! Akvarellityö voidaan suunnitella miljöön ja hääparille tärkeiden yksityiskohtien pohjalta, valokuvat auttavat Emmaa hahmottamaan ja oivaltamaan. Lahjakortin avulla yksilöllisen taideteoksen suunnittelun voi myös antaa hääparin toteutettavaksi häiden jälkeen, jolloin heidän kertomansa tarina luo taideteoksen omalle seinälle yhteisen elämän aloittamisen symboliksi.