ElisaK Photography

Korvaamattomiin ja tunteellisiin elämäsi hetkiin!

Kuva Elisa Kantoniemi

Ajattomien, herkkien ja onnellisten hetkiesi ikuistamiseen tarvitset empaattisen ja osaavan valokuvaajan. Olen kansainvälistä kokemusta omaava valokuvaaja, joka on erikoistunut elämän suurten tapahtumien kuvaamiseen, teen sen rakkaudella ja omistautuen, jokaisessa tilanteessa sille vaadittavalla ammattitaidolla.

Helsingin alue

Hääkuvaus

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Hääkuvaus, kihlakuvaus ja pariskuntakuvaus kuuluvat rakkaimpiin palvelutuotteisiini. Täydellinen hääpäivän kuvauspaketti sisältää valokuvat aamun kihelmöivistä valmistautumishetkistä aina illan juhlien pikkutunneille. Päivän aikana otamme myös miljööpotretit, sovittaessa potrettikuvaus voidaan järjestää myös ennen tai jälkeen häiden, erillisenä päivänä. Yhdessä voimme miettiä millainen hääkuvauspaketti sopii parhaiten juuri teille.

Missä?

Hääkuvauspalveluni on varattavissa sekä Suomessa että muualla Euroopassa kesäkuusta elokuuhun. Talvikuukaudet kuvaan häitä Intian Goassa, jossa hääsesonki on parhaimmillaan silloin kun Suomessa sataa lunta. Mikäli suunnittelet talvihäitä Goassa, voit ottaa minuun yhteyttä myös tuossa tapauksessa!

Mikä on parasta?

Hääpäivän jokainen hetki on korvaamaton ja kuvien kautta voit elää nuo tunteikkaat hetket uudelleen. Sinä tunnet, minä kuvaan. Luon kuvien kautta elämäsi tärkeimmästä päivästä tarinan, joka muistetaan. Olen saanut paljon palautetta siitä miten huomaamattomasti ikuistan hääpäivän tapahtumat ja miten luonteva ja rento olen ihmisten kanssa. Hääpäivä on monella tapaa jännittävä ja varsinkin päivän potrettikuvaus saattaa olla monelle epämiellyttävä hetki. Minä pidän huolta siitä, että sinä tunnet olosi mukavaksi. Panostan lopputuloksessa laatuun ja valokuviin, jotka kuvastavat sinun omaa persoonaasi ja teidän yhteistä dynamiikkaanne.

Meidän tyyli

Kuvaustyylini on persoonallinen, luonnollinen, ajaton, tarkkaavainen ja hauska.

Vinkki!

Valokuvat ovat ne jotka jäävät konkreettisesti muistuttamaan suuresta päivästäsi, joten valitse valokuvaajasi huolella. Joskus hyvä valokuvaaja maksaa hieman enemmän, mutta lopputulos on sen mukainen. Laadukkaat valokuvat häistä ovat korvaamaton muisto.