Elektra - Hääohjelma - Kaikkialla Suomessa

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Elektra

Suomen energisin bileduo!

Elektra esittää moderneja, elektronisia sovituksia niin vanhoista klassikoista kuin tuoreimmistakin pophiteistä sekä herkät balladit laulun, saksofonin, viulun & pianon kanssa.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Elektra esittää moderneja, elektronisia sovituksia niin vanhoista klassikoista kuin tuoreimmistakin pophiteistä – eikä varmasti jätä ketään kylmäksi tanssilattialla! Lotta Marie (viulu) on pitkän linjan muusikko, joka on kiertänyt viulistina erilaisissa projekteissa ympäri maailmaa ja Sofia Autio puolestaan on valloittanut Suomen festarilavat mm. Ressu Redfordin riveissä. ​ Elektra on viihdyttänyt mm. Levin Ihkussa, yritystilaisuuksissa, klubeilla ja häissä vuodesta 2023 asti! Vihkiseremoniassa esitämme herkät kappaleet laulun, viulun ja pianon säestyksellä. Taustamusiikki jatkuu cocktail-tilaisuudessa ja ruokailun taustalla. Häätanssi hoituu meiltä luonnollisesti myös. Loppuillasta pääset bilettämään kun vaihdamme päälle bilevaatteet ja alamme tanssittaa häävieraita! ​ Kappaleet ja soittolistat suunnitellaan aina teidän toiveidenne mukaisesti. Mittavasta ohjelmistostamme löytyy hittejä 70-luvulta alkaen tämän päivän bängereihin.

Missä?

Asumme Etelä-Suomessa, ja esiinnymme ympäri Suomea Hangosta Lappiin!

Mikä on parasta?

Elektran upeat musiikit, visuaalisuus ja räjähtävä energia ovat tavamerkkimme. Duossamme hyvä meininki kohtaa virtuoottisen soittamisen, musiikin aidon ilon ja hauskanpidon. Meidän kanssa kaikilla on hauskaa!

Meidän tyyli

Energinen, taidokas, tyylikäs, moderni, nuorekas

Vinkki!

Musiikki kannattaa varata ajoissa - parhaat bändin buukataan 1-2- vuotta aiemmin.