EcoDecor – Puiset koristeet

Puusta käsintehtyjä sisustus-ja hääkoristeita

Meidän missiomme on yhdistää hääkoristeissa puu ja paperi kauniisti yhteen. ❤️Hääpaketeillamme luot helposti kauniit ja ekologiset häät. Tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan käsityönä Helsingissä!

Kaikkialla Suomessa

Hääkutsut ja hääkoristeet

Eco Decor Oy

Sienitie 9 B2
00760 Helsinki

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Olemme mukana Love Me Do 2023 häämessuilla. Pyydä tarjous hääpaketista ja saa Suomen paras hinta uniikille kotimaiselle koristeille. | PAPERITUOTTEET + PUISET KORISTEET = HÄÄPAKETIT. | Suunnittelemme ja valmistamme puiset koristeet ja paikkakyltit käyttäen kotimaista koivuvaneria. Valmistusaika 1-2 viikkoa! | Hääpaperivalikoimamme on huolella suunniteltu ja jokaiseen tyyliin löytyy myös sarja yhteensopisiva paperituotteita. Paperituotteista löydät Save the Date -kortit puisen kiekon kanssa, kutsukortit, menun, ohjelman, paikkakortit, pöytänumerot, kiitoskortit, vieraiden paikkakyltit ja paljon muuta.

Missä?

Eco Decorin työpaja sijaitsee Helsingissä, jossa kaikki puiset ja paperiset tuotteet valmistetaan. Asiakas voi noutaa tilaamansa tuotteen Sienitien toimistolta. Postitamme tilauksia kaikkialle Suomeen!

Mikä on parasta?

Saat avuksesi kokeneen hääkoristeiden suunnittelijan – yksilöllinen suunnittelu asiakkaan toiveiden mukaisesti on taattua. Olemme myös erittäin joustava palveluntarjoaja. Tuotantomme on kotimaista ja raaka-aineemme laadukkaita. Valikoima on laaja jo valmiiksi, ja tuotteita on mahdollista muokata sopimaan juuri sinun tarpeisiisi. Meillä on aina nopea ja joustava toimitus.

Meidän tyyli

Häätuotteissamme yhdistyvät ekologisuus, keveys, minimalismi, hienostuneisuus sekä kaunis estetiikka.

Palkinnot

Love Me Do häämessut: Hääkattauskilpailun voittaja vuodelta 2019 Häät.fi: Suosituimmat hääpalvelut 2021

Vinkki!

Tilaa meiltä valmiit hääkoristepaketit, niin saat kaikki tarvitsemasi paperi- ja puutuotteet samassa paketissa! Yhteneväinen tyyli kautta koristeiden ja kutsujen näyttää upealta ja tyylikkäältä, ja tilaaminen on todella helppoa!