Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

EcoDecor – Puiset koristeet

Puusta käsintehtyjä sisustus-ja hääkoristeita

Meidän missiomme on yhdistää hääkoristeissa puu ja paperi kauniisti yhteen. ❤️Hääpaketeillamme luot helposti kauniit ja ekologiset häät. Tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan käsityönä Helsingissä!

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Pyydä tarjous ja saa Suomen paras hinta uniikille kotimaiselle koristeille. | Suunnittelemme ja valmistamme puiset koristeet ja paikkakyltit käyttäen kotimaista koivuvaneria. Valmistusaika 1-2 viikkoa! |

Missä?

Eco Decorin työpaja sijaitsee Helsingissä, jossa kaikki puiset tuotteet valmistetaan. Asiakas voi noutaa tilaamansa tuotteen Sienitien toimistolta. Postitamme tilauksia kaikkialle Suomeen!

Mikä on parasta?

Saat avuksesi kokeneen hääkoristeiden suunnittelijan – yksilöllinen suunnittelu asiakkaan toiveiden mukaisesti on taattua. Olemme myös erittäin joustava palveluntarjoaja. Tuotantomme on kotimaista ja raaka-aineemme laadukkaita. Valikoima on laaja jo valmiiksi, ja tuotteita on mahdollista muokata sopimaan juuri sinun tarpeisiisi. Meillä on aina nopea ja joustava toimitus.

Meidän tyyli

Häätuotteissamme yhdistyvät ekologisuus, keveys, minimalismi, hienostuneisuus sekä kaunis estetiikka.

Palkinnot

Love Me Do häämessut: Hääkattauskilpailun voittaja vuodelta 2019 Häät.fi: Suosituimmat hääpalvelut 2021

Vinkki!

Tilaa meiltä valmiit hääkoristeet tai keksi oma design. Tilaaminen on todella helppoa, lähetämme esikatselut ennen valmistamista.