Duo Primadonnat - Hääohjelma - Pirkanmaa

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Duo Primadonnat

Kevyen musiikin hehkuva viulupianoduo

Duo Primadonnat tuovat soitollaan ja visuaalisella ilmeellään säihkettä ja glamouria hääjuhlaan. Duon säveltämä uusi romanttinen ja moderni häämarssi "Day of Dreams" sopii upeasti vihkitilaisuuksiin.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Ohjelmistoomme kuuluu monipuolisesti kappaleita puoliklassisesta jazziin: keikoilla saatetaan kuulla vaikkapa elokuvista tuttuja hittejä, mutta myös ikivihreitä kuten What a wonderful world tai sinfonista metallia edustava Sleeping Sun. Kauniit, hääjuhlaan sopivat kappaleet ovat duomme erikoisalaa, kuten vaikkapa herkkääkin herkempi A Thousand Years. Sävellämme aktiivisesti omaa musiikkia, jota kutsumme #klassiseksi popiksi. Uusin kappaleemme on Day of Dreams, romanttinen ja moderni häämarssi viululle ja pianolle sovitettuna. Kappale sopii niin kirkkoon kuin siviilivihkimisiin. Tilaajan toivekappaleet otetaan tottakai myös huomioon joka keikalla!

Missä?

Olemme tamperelainen viulupianoduo, joten pääasiassa toimimme Tampereen, Pirkanmaan ja Helsingin alueilla. Tulemme tarvittaessa myös Jyväskylän Kuopion, Lahden, Lappeenrannan ja Porin alueille esiintymään!

Mikä on parasta?

“Prima Donna” on italiaa ja viittaa alunperin diivailevaan oopperan tähteen. Pianisti Piia Kristiina ja viulisti Annukka Nevalainen ovat kuitenkin kaukana diivailijoista, vaikka taitoa ja karismaa löytyy senkin edestä! Duo Primadonnien hersyvä ja iloinen läsnäolo juontaa juurensa Pohjois-Karjalaan, josta molemmat ovat kotoisin. Piia ja Annukka ovat musisoineet ja esiintyneet koko ikänsä ja ovat täysin elementissään kun pääsevät viihdyttämään juhlavieraita. Monipuolinen, ammattimainen osaaminen klassisesta musiikista jazziin ja poppiin takaa kuulijalle elämyksellisen musiikkimatkan. Suunnittelemme musiikin juhlaasi yhdessä kanssasi ja toteutamme musiikillisia toiveitasi. Yhdessä teemme elämäsi tärkeimmästä päivästä mieleenpainuvan.

Meidän tyyli

Säihkettä, glamouria, juhlavuutta, iloa ja näyttävyyttä