Duo Baltica - Sello ja Piano

Kaunista ja romanttista musiikkia häihin

Kuva Aaro Keipi

Duo Baltica tarjoaa monipuolista sello- ja pianomusiikkia toiveidenne mukaisesti häätilaisuuksiin. Ohjelmistomme kattaa parhaat valikoimat klassista ja kevyttä musiikkia sekä myös kansanmusiikkikappaleita. Duossa soittaa kaksi huippumuusikkoa - sellisti Johannes Teppo ja pianisti Mindaugas Neverovas. Ota yhteyttä ja kysy lisää - haluamme tehdä elämän tärkeimmän hetken unohtumattomaksi!

Helsingin alue

Hääohjelma

Duo Baltica

Fredrikinkatu 27 A
HELSINKI

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Tarjoamme monipuolista sello- ja pianomusiikkia toiveidenne mukaisesti hääjuhliin ja vihkitilaisuuksiin

Missä?

Toimimme koko Suomen alueella

Mikä on parasta?

Olemme kokeneita ja korkealle koulutettuja huippumuusikoita, joilla on vuosikymmenten kokemus erilaisista esiintymistilanteista. Tarjoamme kaunista ja romanttista musiikkia ikuistamaan elämän tärkeimmän hetken!

Meidän tyyli

Ohjelmistomme kattaa parhaat valikoimat klassista ja kevyttä musiikkia sekä myös kansanmusiikkikappaleita

Palkinnot

Duo on konsertoinut sen perustamisesta lähtien erilaisissa konserteissa sekä yksityistilaisuuksissa pääkaupunkiseudulla ja Turussa. Molemmat muusikot ovat Sibelius-Akatemiasta valmistuneita muusikoita, joilla on kokemusta lukuisista kansainvälisistä kilpailuista sekä tärkeistä esiintymisistä niin solistina kuin kamarimuusikkona. Katso kotisivumme tarkemmat esittelyt muusikoista: www.duobaltica.com/jasenet

Vinkki!

* Pianon puuttuessa otamme sähköpianon itse mukaan* Toiveet sovituksista otetaan myös huomioon!