Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

DJ SAMPL

Tarjoan laadukasta DJ-palvelua. Vuoden Hääesiintyjä/ Hääohjelma 2024 voittaja (LoveMeDo) sekä kolminkertainen DJ Suomen mestari 2001, 2002 ja 2012

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Tarjoan laadukasta dj-palvelua "avaimet käteen"- periaatteella ja räätälöin hääjuhlan soittolistat aina toiveidenne mukaan. Hinnoitteluni perustuu soittoaikaan, tekniseen toteutukseen (äänentoisto, valot ym) ja juhlien sijaintiin.

Missä?

Asun Tampereella ja viihdytän hääjuhlissa mielelläni ympäri suomea.

Mikä on parasta?

Minulla on usean vuoden kokemus monenlaisista upeista hääjuhlista. Häät ovat yhdet elämän tärkeimmistä juhlista, jossa DJ:n valinnalla ja oikealla musiikilla on valtava merkitys onnistuneen lopputuloksen kannalta.

Meidän tyyli

Laadukas - Luotettava - Ystävällinen - Ammattitaitoinen - Palkittu

Palkinnot

Vuoden Hääesiintyjä/ Hääohjelma 2024 voittaja. Myös 2022 ja 2023 Vuoden Hääesiintyjä/ Hääohjelma finalisti (Vuoden Hääyritys- äänestys, LoveMeDo). Olen myös voittanut kolme kertaa DJ SM kilpailut, joten osaan ihan todistetusti miksata levyjä ja viihdyttää, myös häiden juhlaväkeä :)

Vinkki!

Löydätte tarvittaessa www-sivultani tai SoMe-kanaviltani vaikka mitä kivaa lisäinfoa ja kerron mielelläni lisää, jos voisin olla sopiva DJ hääjuhliinne. Yt, Sami