DJ SAMPL

Tarjoan laadukasta DJ-palvelua. "Vuoden Hääesiintyjä" -finalisti 2022 & 2023 ---Vuoden Hääyritys -äänestys, LoveMeDo-häämessut--- Kolminkertainen DJ Suomen mestari 2001, 2002 ja 2012.

Kaikkialla Suomessa

Hääohjelma

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Tarjoan laadukasta dj-palvelua "avaimet käteen"- periaatteella ja räätälöin hääjuhlan soittolistat aina toiveidenne mukaan. Hinnoitteluni perustuu soittoaikaan, tekniseen toteutukseen (äänentoisto, valot ym) ja juhlien sijaintiin.

Missä?

Asun Tampereella ja viihdytän hääjuhlissa mielelläni ympäri suomea.

Mikä on parasta?

Minulla on usean vuoden kokemus monenlaisista upeista hääjuhlista ympäri suomea. Häät ovat yhdet elämän tärkeimmistä juhlista, jossa musiikilla ja DJ:n valinnalla on valtava merkitys onnistuneen lopputuloksen kannalta.

Meidän tyyli

Laadukas - Luotettava - Ystävällinen - Ammattitaitoinen - Palkittu

Palkinnot

2022 ja 2023 Vuoden Hääyritys- äänestyksen finalisti (Ehdolla "Vuoden Hääesiintyjä"- kategoriassa, LoveMeDo-häämessut). Olen myös voittanut kolme kertaa DJ SM kilpailut, joten osaan todistetusti miksata levyjä ja viihdyttää, myös häiden juhlaväkeä.

Vinkki!

Löydätte tarvittaessa www-sivultani tai SoMe-kanaviltani vaikka mitä kivaa lisäinfoa ja kerron mielelläni lisää, jos voisin olla sopiva DJ hääjuhliinne. Yt, Sami