DJ Ruoto - HääDJ palvelut

HääDJ palvelut kaiken kokoisiin hääjuhliin

Kuva Heidi Kouvo Photography

Tarjoamme räätälöidyt äänentoisto- ja valaistusratkaisut kaikkiin hääjuhliin. Luotettava ja ammattitaitoinen hääDJ luo juhlaan oikean tunnelman ja parhaimmat bileet. Kysy myös helppoa laitevuokrausta!

Kaikkialla Suomessa

Hääohjelma

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Luotettavat ja ammattitaitoiset DJ-palvelut kaiken kokoisiin hääjuhliin. - Huippu laadukkaat äänentoistolaitteet sekä näyttävät discovalaistukset tanssilattialle. - Upeat tunnelmavalolaitteet juhlatilan valaistukseen. - Erikoistekniikat vihkimiseen, esityksiin ja ohjelmanumeroihin. - Tarjoamme myös laitevuokrausta noudettuna sekä "avaimet käteen" -asennuspalveluna.

Missä?

Toiminta-alueemme kattaa koko Suomen.

Mikä on parasta?

Ideoi / unelmoi / haaveile – me toteutamme haastavimmatkin toiveenne hääjuhlan tunnelmanluontiin.

Meidän tyyli

Luotettava, ammattitaitoinen, laadukas, tyylikäs ja asiakaslähtöinen!

Palkinnot

Suomen Ihanimaat Häät - tv-sarjan voitto 2016 (Suvi & Tomi). - Vuoden Hääyritys 2016, 2017, 2018 ja 2019 - finalisti.

Vinkki!

Tilaa ammattilainen - stressaa vähemmän! :) Suunnitellaan yhdessä juuri teidän hääjuhliin sopiva DJ-palvelukokonaisuus. Kannattaa myös käydä lukemassa Hashtag Häät -blogista kirjoitus, josta saatte varmasti hyviä vinkkejä DJ-palveluiden valitsemiseen ja siihen, mitä asioita kannattaa ottaa huomioon sekä kysyä ennen DJ-palvelun varaamista: https://hastaghaat.wixsite.com/hashtaghaatrendit/post/meid%C3%A4n-valinta-on-dj-haastattelussa-h%C3%A4idemme-dj-antti-ruotoistenm%C3%A4ki