DJ JBC - Viihdevuokraamo - Hääohjelma - Pirkanmaa

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

DJ JBC - Viihdevuokraamo

Hää DJ palvelut korkeimmalle tasolle!

Viihdevuokraamo tarjoaa hääjuhlaanne yli 20-vuoden kokemuksella taitavan ja juontotaitoisen DJ palvelun. Hinnat alkaen 790 €. Kaikki Juhlapakettimme sisältävät tyylikkäät valolaitteet.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Laadukkaat hää DJ palvelut. Lisäksi löytyy tekemistä polttareihin. Suurien pore-, valo- ja äänentoistotoiminnoin varustettujen 10+ hengen luksuspaljujen vuokraus. Lisäksi meiltä löytyy kaksi suurta sähköautorataa. Radalla voit viettää esimerkiksi polttarit!

Missä?

Keikkailen pääsääntöisesti Etelä-Suomen alueella, mutta matkustan mielelläni myös pidemmällekin.

Mikä on parasta?

Hyvä hää DJ osaa lukea yleisöään ja tietää kuinka bileet saadaan polkaistua käyntiin jo ensi tahdeista. Pitkä kokemus soittamisesta, juontamisesta ja esiintymisestä on harjaannuttanut pelisilmääni, kuinka juhlakansa saadaan viihtymään tanssilattialla yömyöhään. Yli 20 vuoden kokemus juontamisesta ja levyjen soittamisesta erilaisissa tilaisuuksissa. Asiakaspalveluni on aina henkilökohtaista. Yksinkertainen Juhlapakettien hinnoittelu ei sisällä piilokuluja. Viihdevuokraamo tuottaa DJ palvelut vaativimpiinkin tilaisuuksiin. Pitkä kokemus ja ammattitaito on ansaittu vuosien ajan keikkailemalla. Teen DJ ja juontokeikat asiakaslähtöisesti rakkaudesta lajiin ja musiikkia kohtaan!

Meidän tyyli

Ammattimaisuus, kokemus, rohkeus, tyylikkyys ja luotettavuus.

Vinkki!

Osallistun kanssanne häämusiikin ja valaistuksen suunnitteluun sekä otan huomioon mahdolliset erityistarpeenne. Vastaan mielelläni kysymyksiinne liittyen häämusiikkiin sekä juhlatilan valaisemiseen.