Decanter Oy

Neuvoa Antava

Laadukkaiden viini- ja keittiötarvikkeiden maahantuoja. Löydä upeat lahjaideat, korista juhlapaikkaa tai vuokraa Riedel-lasit kruunaamaan juhlasi!

Helsingin alue

Häälahjat

Decanter Oy

Melkonkatu 24
00210 Helsinki

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Tarjoamme laadukkaan valikoiman tuotteita ikimuistoisten häiden järjestämiseen. Löydät meiltä mm. Riedel-lasit, Robert Welch -kattaustuotteet ja Peugeot -maustemyllyt. Riedel-lasien maahantuojana tarjoamme myös runsaan valikoiman Riedel-laseja vuokrattavaksi juhliin. Näillä kruunaat kattauksen ja nostat hääviinit oikealle tasolle! Valikoimastamme löydät myös ihanat tuotteet häälahjalistalle! Ota yhteyttä, niin voimme rakentaa häälahjalistan myymälöihimme Helsingissä ja Espoossa.

Missä?

Palvelemme kahdessa kivijalkamyymälässä, Helsingissä Yrjönkatu 34 sekä Espoossa, Kauppakeskus Iso Omenassa. Lisäksi Riedel-lasien vuokraus tapahtuu varastoltamme Helsingin Lauttasaaresta. Verkkokauppa palvelee osoitteessa www.decanter.fi koko Suomea.

Mikä on parasta?

Loistava palvelu on meille kunnia asia ja siitä saamme asiakkailtamme kiitosta.

Meidän tyyli

Laadukas, mukautuva, monipuolinen

Vinkki!

Panosta hyvään viinilasiin juhlissa! Vieraat arvostavat tätä ja muistavat pienen, mutta tärkeä yksityiskohdan pitkään. Laadukkaat hääviinit tilaat kätevästi osoitteesta www.viinikellari.com