Day Spa Lapinniemen Helmi

Hetki omaa aikaa

Day Spa Lapinniemen Helmi on tuloksellisiin kosmetologipalveluihin, hemmotteleviin spa-hoitoihin sekä karvanpoistoihin erikoistunut SKY-kosmetologi Riina Sorjosen luotsaama kauneuskeidas. Katso hoitolamme video https://www.youtube.com/watch?v=B7vJfqXsXf4&t=5s

Tampereen alue

Kauneus ja kampaukset

Day Spa Lapinniemen Helmi

Lapinniemenranta 2 A 1
33180 Tampere

Kysymykset & vastaukset

Voit tulla meille hetkeksi hemmotteluun ja nauttia kuumien kivien ja bambukeppien lämmöstä sekä hurmaavasta intialaisesta päähieronnasta. SKY-kosmetologimme ovat ihania alan rautaisia ammattilaisia ja kattavat laajan valikoiman erilaisia hoitoja kasvoille sekä vartalolle. Heillä on aivan erityistä osaamista ihon lääkinnälliseen hoitoon, ikääntymisen haasteisiin, aknesairauksiin ja karvanpoistoon. Teemme mielellämme yhteistyötä lääkäreiden kanssa. Hoitolastamme löydät medikaaliset IPL valoimpulssi-, Dermapen mikroneulaus- ja Laser-laitteet perinteisten timanttihionta- ja ultraäänilaitteiden lisäksi. Hoitotuotteet valitsemme erittäin tarkasti ja siksi käytämme kotimaisia Anumati Naturalsin luomutuotteita ja Dermaceuticalsin medical-tuotteita. Meikkauksissa hoitolamme on vastannut vuosia Häämessujen lavameikeistä ja Loistava Laulaja -kisan telesivioitavien lähetysten meikeistä ja kampauksista.

Perustimme Day Spa Lapinniemen Helmen kauneimpaan paikkaan minkä tiesimme, Lapinniemen rantaan, upeaan 1920-luvun museorakennukseen. Vaikka hoitolamme onkin aivan ihana, me tulemme mielellämme myös sinun luoksesi.

Voit lähettää meille sähköpostia dayspa@lapinniemenhelmi.fi tai soittaa meille 050 5151 902