Lapinniemen Helmi Day Spa

Hetki omaa aikaa - ilman hajusteita

Kuva Riina Sorjonen / Inka Monola

Hajusteettomaan hoitolaamme ja kampaamoomme on aivan ihana tulla. Olemme erikoistuneet vaativan ihon hoitoon, karvanpoistoihin, laadukkaisiin hiuspalveluihin ja ihaniin hajusteettomiin hemmotteluihin

Tampereen alue

Kauneus ja kampaukset

Lapinniemen Helmi Day Spa & Salon

Pellavantori 1
33100 Tampere

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Lapinniemen Helmi Day Spa & Salon on Pirkanmaan ensimmäinen täysin hajusteeton kauneushoitola ja kampaamo. Meille on aivan ihana tulla. Olemme erikoistuneet vaativan ihon hoitoon, karvanpoistoihin ja yksilöllisen kauneuden korostamiseen. Kaikki hoidoissa käytettävät tuotteet ovat täysin hajusteettomia, mutta täynnä hoitotehoa ja ihanan ylellisiä iholla ja hiuksissa. Meille Lapinniemen Helmeen voi tulla nauttimaan hetken omaa aikaa ihanaan lämpimään suklaavartalohoitoon, tai sokeroimaan sääret silkin sileiksi ja karvattomiksi. Me autamme sinua korostamaan yksilöllistä kauneuttasi kampaamopalvelujen ja meikkausten avulla ja karistamme iholtasi niin aknen kuin ihon ikääntymisenkin tehokkailla laitehoidoilla turvallisesti ja ilman hajusteita.

Missä?

Löydät meidät Tampereen Tampellasta hyvien kulkuyhteyksien varrelta. Meille on helppo tulla myös julkisilla kulkuneuvoilla, sillä olemme hyvin lähellä keskustaa ja silti ihanan rauhallisen Pellavantorin laidalla. Vaikka hoitolamme onkin aivan ihana, me tulemme mielellämme myös sinun luoksesi. Jotta meille olisi mahdollisimman kiva tulla, teimme sivuillemme saapumisohjeet parkkipaikkoineen ja pysäkkinumeroineen. Autamme sinua mielellämme.

Mikä on parasta?

Haastavien iho-ongelmien hoito on meidän suuri rakkautemme. Olemme opiskelleet runsaasti alan johtavien asiantuntijoiden johdolla myös ihon lääkinnällistä hoitoa ja siksi me toimimme saumattomassa yhteistyössä myös ihotautilääkäreiden kanssa. Erikoisosaamista meillä on erityisesti arpien, aknen, ruusufinnin, atooppisen ihon ja ihon ikääntymisen hoidossa. Löydät meiltä myös tehokkaat laitehoidot aina valoimpulssista laseriin ja mikroneulauksesta radiofrekvenssiin. IPL-hoidolla pääset eroon myös häiritsevistä karvoista ja pigmenttimuutoksista tehokkaasti. Meillä käy asiakkaita sarjahoidoissa ihan ympäri Suomen. Jopa useiden satojen kilometrien päästä. Meikeissä ja kampauksissa me rakastamme tuoda asiakkaamme oman persoonan esille ja korostaa hänen parhaita puoliaan. Meidän ammattilaisemme ovat alan palkittuja huipputekijöitä ja olemmekin vastanneet mm. televisioitavien laulukilpailujen meikeistä ja kampauksista useana vuonna. Me rakastamme sitä, kun asiakkaamme näkevät itsensä kauniina ja ihanan säteilevänä iästä riippumatta. Meile on aivan ihana tulla, sillä henkilökuntamme on ihanan ystävällisiä ja ammattitaitoisia naisia <3

Meidän tyyli

Ihana, turvallinen, kaunis, tehokas, hajusteeton

Vinkki!

Hyvin hoidettu iho ja hiukset saavat sinut säteilemään tärkeänä päivänäsi ja meikki pysyy kauniina koko päivän <3 Nappaa ammattilaisen vinkit itsellesi ja huomioi mahdollisuuksien mukaan myös allergiset vieraat.