Suklaahieronta Corentossa

Koe nautinto vailla vertaa

Suklaahieronta morsiamelle tai sulhaselle on elämys, jonka hän kiitollisena muistaa pitkään. Pehmeän lämmin hoito pysäyttää häästressin ja auttaa valmistautumisessa tärkeään päivään. Suklaahieronta tai muu rentouttava hieronta voidaan tehdä miniversiona myös muulle polttariryhmälle. Kysy tarjous!

Helsingin alue

Polttarit

Hieronta ja Kehonhuolto Corento

Ulappakatu 1 B LT 10
02320 Espoo

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Suklaahieronta on kokokehon hieronta lämpimällä suklaa öljyllä (100 % luomu kaakaomassa, kaakaovoi ja kookosöljy). Lämmin sula suklaa imeytetään kevyesti hieromalla ihoon. Suklaan sisältämät flavonoidit vaikuttavat kehossa antioksidantteina. Suklaan uskotaan myös parantavan serotoniinin tuotantoa. Suklaa hoitaa samalla ihoa, piristää mieltä ja rentouttaa. Hierottaessa asiakas makaa hoidon aikana pyyhkeellä peitetyllä hoitopöydällä. Suklaahieronnassa käsitellään koko keho, niska ja hartiat, selkä, jalat ja jalkapohjat. Lopuksi ylimääräinen suklaa pyyhitään iholta lämpimällä kostealla pyyhkeellä. Suklaahieronta 90 min 85 €, 60 min 65 €. Kysy ryhmälle tarjous!

Missä?

Suklaahieronnan saa toimitiloissamme Espoossa tai kannettava matkahoitopöytä mahdollistaa hoidon saamisen myös muualla, ja liikun halutessanne lähiseudulla.

Mikä on parasta?

Suklaahoidolla on pitkät perinteet. Jo mayat, inkat ja atsteekit tunsivat kaakaopuun hedelmistä valmistettavan suklaan hyvää tekevät vaikutukset. Kokeile ja ihastu!

Meidän tyyli

Hellä ja henkilökohtainen